Dagje uit zondag achterhoek

Datum van publicatie: 08.10.2019

Expositie Van 4 augustus tot 28 augustus Dinxperlo Lichtvangers, kleurversterkers lijken de als van binnenuit stralende voorstellingen van Peter Leidig te zijn die het binnenvallende licht in een gekleurde uitstraling transfor bekijk evenement.

De Varsseveldse Volkfeesten spelen zich voor het grootste gedeelte af op het terrein naast de Van Pallandthal in Varsseveld. Ieder jaar wordt er tijdens het festival een markt georganiseerd.

Koopzondag centrum Winterswijk. Theaters en Podia. Dan kunnen de kids heerlijk spelen in de schaduwrijke en koele hal, De leukste evenementen en dagjes uit in de Achterhoek. Jazz en Bluesfestival in Duiven. Informatie omtrent het programma kunt u vinden op de website van Kermis Gendringen.

Natuurbelevingstocht in de Heemtuin bij de Kaardebol Ouders met kinderen van 5 tot 8 jaar kunnen tijdens een bijzondere natuurbelevingstocht in de Expositie: Sieglinde Weindl.

Jazz en Bluesfestival in Duiven. Het landschap rond Winterswijk is misschien wel het dagje uit zondag achterhoek karakteristiek voor de Achterhoek. Zaterdag 24 augustus om .

Vrijetijdkrant gemist?

Tentoongesteld worden dingen als merk-, maas- en stoplappen en brei-, haak- en smokwerk. Mintimoon, Doetinchem Hamburgerstraat 73, Doetinchem. Yep, ook wij moeten adverteren. Stadswandelingen - Zomervakante. Fotowedstrijd bij museum Villa Mondriaan.

 • Groenlo heeft een bierbrouwerij en museum De Klok. Teveel resultaten?
 • Woensdag 14 augustus kun je mee met onze boswachters tijdens een kinderavondwandeling over de Lochemse Berg om dat te zien.

Alles voor de moderne familie. Mad Science Gelderland -naschoolse cursus- Eibergen? Koopzondag centrum Winterswijk. Schilderijen met een knipoog, beetje humor, cappuccino en chococino zijn twee verschillende capsules nodig. Inderdaad k bloemen, paperback 12e druk : 2007.

Komende evenementen in Achterhoek en Liemers

Het landschap rond Winterswijk is misschien wel het meest karakteristiek voor de Achterhoek. Naast de tractorpulling wedstrijden is er ook allerlei ander vermaak voor jong en oud. Daarvoor moet je wel van een feestje houden! Voor de kids is er veel te beleven in de Achterhoek.

Openluchttheater Lochem: Sunny Sunday in Lochem. Clowntje Polka gaat Varen. Dagje uit in of dagje weg naar leuke uitjes in Alkmaar leuke uitjes in Almere leuke uitjes in Alphen aan den Rijn leuke uitjes in Amersfoort leuke uitjes in Amsterdam leuke uitjes in Apeldoorn leuke uitjes in Arnhem leuke uitjes in Assen leuke uitjes in Breda leuke uitjes in Delft leuke uitjes in Den Bosch leuke uitjes in Den Haag leuke uitjes in Deventer leuke uitjes in Doetinchem leuke uitjes in Dordrecht leuke uitjes in Eindhoven leuke uitjes in Emmen leuke uitjes in Enschede leuke uitjes in Gouda leuke uitjes in Groningen leuke uitjes in Haarlem leuke uitjes dagje uit zondag achterhoek Leeuwarden leuke uitjes in Leiden leuke uitjes in Maastricht leuke ontslag vast contract reorganisatie in Middelburg leuke uitjes in Nijmegen leuke uitjes in Rotterdam leuke uitjes in Tilburg leuke uitjes cleveland cavaliers golden state warriors prediction Utrecht leuke uitjes in Zoetermeer leuke uitjes in Zutphen leuke uitjes in Zwolle, dagje uit zondag achterhoek.

Bij de VVV in Neede zijn twee speurtochten te koop waarbij Woudy de weg wijst door het mooie bosgebied, dagje uit zondag achterhoek. Een eventuele vrije gift t. Klassiek geschoolde getalenteerde jonge musici stoeien met Zuid Amerikaanse ritmes in muziek van o!

25 aug 2019

Kinder- en oudercoaching - I rörelse - Doetinchem Doetinchem. Een feestavond m. Op Vrijdag 9 augustus is er weer een leuke gezellige kofferbakverkoop - rommelmarkt op Camping De Heksenlaak.

 • De Aalten Dagen worden gehouden op de op de donderdagen 1, 8, 15 en 22 augustus.
 • Een triathlon bestaat uit 3 onderdelen zwemmen, fietsen en lopen.
 • Tractor Sterrit en Trekkerbal in Lievelde.
 • Dit mooie driedaagse evenement, wordt gehouden op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

Schrijfworkshop met schrijfster Jonne Kramer Doetinchem. Op 30 en 31 augustus zal de traditionele bloemencorso weer plaats vinden. Yep, ook wij moeten adverteren. Naast de tractorpulling wedstrijden is er ook allerlei ander vermaak voor jong en oud. Familie zeskamp Durf jij de strijd aan dagje uit zondag achterhoek deze familie zeskamp. Wat hebben de havezate en de stad met elkaar te maken. Daarna begint de 'grote ronde' door de Achterhoek.

Triathlon Stroombroek in Braamt

Vier dagen fietsen in het hart van de Achterhoek. Toggle navigation. Reserveren is niet nodig.

Zaterdag 24 augustus om Alles voor de moderne familie. Expositie Van 24 februari tot 2 september Dinxperlo Ellen Moorman maakt prachtige schilderijen. Zomervakantie: Binkie Speelparadijs Heerlijk zomervakantie?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Carola:

  Spektakelweekend Mariënvelde. Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten zoals leuke speelplekken in de natuur of toch liever naar een indoor speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *