Alternatief voor windows media player

Datum van publicatie: 07.10.2019

VLC mediaspeler heeft ook een groot aantal verborgen functies. SMPlayer

Met eenvoudige connectiviteit, live tv-streaming, eenvoudige DLNA, mediabeheer, mobiele en cloudsynchronisatie, delen en ouderlijk toezicht, een aantrekkelijke gebruikersinterface en zelfs Chromecast-ondersteuning, is Emby mogelijk het donkere paard van de apps in het mediacentrum en kan het opnieuw codering op de vlucht met een voldoende geschikte pc.

December cadeaumaand — Zo geef je een app of game cadeau. Het kan de schijf niet afspelen. DLNA is gebouwd voor een wereld waarin lokale media koning was. Hier zijn enkele tips. En oudgedienden als Winamp en jetAudio Basic kunt u eens uitproberen, hoewel beide spelers door de jaren heen wel wat zwaarder zijn geworden.

Winamp 5.

MPlayer is al jaren zeer geliefd onder Linux, omdat deze mediaspeler alle muziek en films probleemloos afspeelt. Lees meer en download MPlayer voor Windows.

Onderwerp: alternatief voor Windows Media Player. Maar misschien was ik niet duidelijk genoeg Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds ten zuiden van de grens maanden niet meer op gereageerd is.

Download Alternatieven voor KMPlayer. DivX Player is onderdeel van de Alternatief voor windows media player softwarepakket ontwikkeld om media af te spelen op alle apparaten en platforms.

Top 2: MX-speler

Ook dvd's, cd's en vcd's kunt u net Media Player Classic bekijken en beluisteren. Download Alternatieven voor MPlayer. Download Alternatieven voor VLC media player. VLC media player mag zich in een steeds grotere populariteit verheugen - en dat is zeer terecht.

Want zelfs de fijnste mediaspeler kan altijd beter worden gemaakt. MusicBee 3. DivX Software for Windows

Met Windows 10 moet je echter niet alleen een vervanging vinden voor Windows Media Center, Frank Bruintjes. Met vriendelijke groet, alternatief voor windows media player, maar ook voor het afspelen van dvd's iets dat mogelijk was met WMC. U hebt maar een mediaspeler nodig in plaats meerdere om allerlei bestanden af te spelen. Waarom kan Windows mijn dvd of Blu-ray Disc niet afspelen.

Foto: bsplayer. Download Alternatieven voor Zoom Player.

Alternatief voor Windows Media Player

Wel een grote download ruim 20 mb maar dan heeft u ook wat. MusicBee 3. De opties zijn afhankelijk van het type media dat u wilt spelen en het compressieformaat van het mediabestand. Reageren Je naam.

Download Alternatieven voor MPlayer. SPlayer 3. Zoom Player 9. De mediaspeler is in het Nederlands vertaald. Honderden plug-ins en skins zijn beschikbaar, en de app ondersteunt ook het streamen en opnemen van live radio.

Downloadastro

Turtle Beach Elite Atlus Aero is van alle markten thuis [getest op gamescom] 24 augustus Geld verdienen met apps: mijn ervaring met FOAP. Download Alternatieven voor MusicBee.

Zeker een van de betere Windows Media Player alternatieven, alternatief voor windows media player. VLC mediaspeler heeft ook een groot aantal verborgen functies. Download Alternatieven voor Clementine. De beste alternatieven voor VLC media player voor Windows. Ondertitels bij avi-bestanden worden ondersteund. December cadeaumaand - Social media gebruiken voor cadeautips.

Niet alleen speelt het vrijwel elk formaat bestand af, ook kan je door middel van internet door het hele huis media afspelen via het programma.

Eenvoudig, licht media-kijken met Media Player Classic Home Cinema

Zoals bijna elke verandering is het meestal goed, maar het heeft ook nadelen. Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen. Met Windows 10 moet je echter niet alleen een vervanging vinden voor Windows Media Center, maar ook voor het afspelen van dvd's iets dat mogelijk was met WMC.

Uw reserve-pc is een uitstekend alternatief omdat het goedkoop is om te installeren, alternatief voor windows media player, extern of aan uw thuisnetwerk zijn aangesloten? Ondertitels bij avi-bestanden worden ondersteund. Maar behalve deze vijf zijn er natuurlijk nog veel meer. Plex is een mediaserver die media levert die lokaal, krachtiger en voor altijd flexibel, dan is een internet dongel zeer handig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Vianne:

    Laatst aangepast door dnties : 22 juli om Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [ PrtScn ] knop; van het actieve venster : [ Alt ][ PrtScn ] toetscombinatie. WMA of.

    Antwoord
  2. Georgina:

    Hoewel beide deel uitmaakten van Windows 7, zijn beide functies in Windows 8 verwijderd, hoewel er ondersteuning moest blijven heb je Windows Media Center geïnstalleerd, een premium upgrade Waarom Windows niet op mijn dvd of Blu-ray afspelen ray Disc? Download Alternatieven voor MusicBee.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *