Samsung gear vr controller calibration

Datum van publicatie: 08.10.2019

Je weet niet wat je mist! Hoge prijs niet echt sociaal. In combinatie met de Samsung Gear camera komt hier wat mij betreft de echte toegevoegde waarde naar voren: het herbeleven van je herinneringen.

Review score 5 van de 5 sterren. Het had wel prettiger geweest wanneer er een poetsdoekje bij zou zitten voor de lenzen, aangezien je elk stofje en vlekje wat op de lens of op je mobiel zit extra goed ziet zitten.

Haarscherp beeld met een fantastische app. De bril sluit bij de meeste mensen goed aan op het gezicht waardoor er weinig licht van buitenaf bij komt. De GearVR is een leuk speeltje, in vele opzichten. ASF86 Product paar weken in bezit. De controller maakt de game play ook een stuk realistischer.

Minpunten Nog weinig content om je langere tijd te vermaken. Review score 4 van de 5 sterren. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Samsung Samsung Gear VR 49, als je ze nodig hebt doen ze het niet Ik zal mezelf niet snel voorbij samsung gear vr controller calibration.

Het is heel bizar om vanaf je eigen bank in compleet andere werelden te kunnen zitten.

 • Na een tijdje wordt de telefoon wel erg heet.
 • De GearVR is een leuk speeltje, in vele opzichten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

In het kort

Beoordeling 5 sterren. Het is een unieke beleving om op deze manier je eigen films en foto's terug te bekijken. Dat is aan de ene kant wel jammer voor opnames in wat donkerdere ruimtes. Geschreven voor: Samsung Gear VR. Vergelijk Vergelijken.

Review score 5 van de 5 sterren. De gaming is leuk om te doen maar zeker niet voor een lange periode, dit levert bij de meeste mensen in mijn omgeving wat misselijkheid en duizeligheid op! Goede kwaliteit. Het bevestigen van de telefoon is kinderlijk eenvoudig en geschiikt voor verschillende soorten telefoons. Ook het maken van foto's, samsung gear vr controller calibration.

Hanzsel Product paar weken in bezit?

Natuurlijke controle

Accelerometer, Gyro, Proximity Sensors Artikel van:. Ook merk je helemaal niets van de omgeving het is echt even ik en de Grear VR bril.

In het kort. Het schuimkussen houdt hem goed op zijn plaats en voorkomt dat er licht binnenkomt. Aluminium Rose Gold. VR-gebruik is vrij intensief voor de processor van je smartphone en daardoor loopt de batterij snel leeg.

Geschreven voor: Samsung Gear VR.

Stap in de virtuele wereld

De Samsung Gear is een prima camera voor de startende, nieuwsgierige beginnende graden camera gebruiker. Video en foto: Bij goede verlichting is de kwaliteit wel oké maar wanneer dit niet het geval is kun je beter verder filmen met je telefoon. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

 • Bovendien kun je er ook geen commentaar bij leveren of uitleg geven.
 • Heb je nog geen account?
 • Het is erg handig en fijn te bedienen met de afstandsbediening.
 • Bij het ontvangen van het product was het product netjes verpakt en compleet.

De bril sluit bij de meeste mensen goed aan op het gezicht waardoor er weinig licht van buitenaf bij komt. Shanice van der sanden leeftijd per onderdeel Beeldkwaliteit. We moeten echt leren alles te gebruiken samsung gear vr controller calibration intutief komen we ook een eind.

Je kan je wagen in een achtbaan, het ziet er gaaf uit en is functioneel ingedeeld. Ik vind het een erg leuk product anno. Over Coolblue. Iemand anders kan namelijk niet op hetzelfde moment meegenieten met die ene mooie opname of foto.

Dat gezegd hebbende voel mij op dat er niet of nauwelijks licht via kieren in mijn headset viel, waardoor je volledig opgaat in het beeld. Je moet voor de meeste apps ook best wat geld neerleggen zonder of je weet of het wat voor jou is. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Zet op verlanglijstje.

Maak een account aan. Sea Green. Maak een account aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Zoulikha:

  De achtbaan is een aanraden maar toch ook misselijk makend. Erg leuk om filmpjes op af te spelen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *