Marble stella maris ibiza review

Datum van publicatie: 09.10.2019

Nu was dat alleen in het centrale restaurant mogelijk en uiteraard kon je voor een gratis drankje bij het zwembad terecht. Een mooi complex, maar we hadden geluk De aankomst bij het hotel gaf een goede indruk van het hotel. Eten: voor wie, zoals wij, vooral de Egyptische en de Turkse hotels gewend zijn, is dit ressort een verademing.

Eten is goed maar te weinig variatie of moeilijk een combinatie te leggen tussen het aanbod. In omgeving niks te doen, alleen 2 mooie kleine strandjes. Wij zaten zelf ook best hoog met onze kamers maar hadden daardoor ook heel mooi uitzicht.

Marble Stella Maris. Wel heel veel Nederlanders, ik had het gevoel dat ik nog inNexerland was.

Het hotel ligt wel tegen een berg aan en daarom is het naar sommige hotelkamers wel steil. Variatie in warme eten. Beste R. Goed maar niet voor herhaling vatbaar Familie Valckx ,  Elke dag 6x moeten dweilen en drogen na en tijdens elke douchebeurt. Zwembad voor volwassenen?

De meeste gasten zijn mooi ingekleurd met spannende tatoo's en hebben goed werkende stembanden;-. Strand loop je in 10 minuutjes naar toe. Wij zijn erg trots op uw vriendelijke woorden en het is een groot genoegen om u in September nogmaals te mogen verwelkomen!

Goed maar niet voor herhaling vatbaar

Uitzicht op bergen. Zelfs de opblaasbare beesten. Zeker de aparte restaurants zijn aan te bevelen. Volledige weergave. Heerlijke bedden, airco, wifi, tv enz. De meeste gasten zijn mooi ingekleurd met spannende tatoo's en hebben goed werkende stembanden;-.

 • Verouderd hotel geen 4 sterren waard! Dit restaurant betreft echter een premium restaurant.
 • Vers, warm en veel keuze.

En het eten van het buffet mag meer gevarieerd zijn. Wie zijn wij. You can take a look ton van vilsteren zwolle 1 video of Hotel Marble Stella Maris.

Lianne op Geschakelde kamers beschikbaar. Om de meest relevante beoordelingen te tonen, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen, slimme combinaties zoeken, omdat het door de gemeente Heerhugowaard wordt bestemd voor natuurcompensatie.

Het eetrestaurant door de middag is erg goed alleen mag 1 van marble stella maris ibiza review koks soms wel wat vriendelijker zijn en dan heb ik het niet overdiegene met het staartje want die doet het fantastisch!

Lees zelf de meningen van reizigers

Vraag en antwoord. Wij zijn veel de deur uit geweest, maar het eten in het hotel zelfs is ook goed, voldoende en de gehele dag door. Locatie schitterend. Mooi complex vriendelijk personeel.

Auto huren is zeker een aanrader om leuke strandjes te bezoeken Lees meer. San Antonio is ong. Ruime mooie kamer goede ligging van het hotel. Beste seschout, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Aanrader: marble beach.

Berichtnavigatie

We hadden een familie connect geboekt en in de ronde gebouwtjes zijn deze kleiner en zit er een klein badkamertje tussen de kamers in. Wij hadden een prachtige kamer met zeezicht, dit is zeker en vast een aanrader! Niet geheel onbelangrijk; de kamer incl. Als je helemaal boven zot is er een shuttlebussen.

Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Eten was prima. Rugtas met geld pasjes rijbewijs en smartphone gestolen op het strand.

Inschrijven Nieuwsbrief Over Vakantiepanel. We hebben in een 4 sterren hotel onze zomervakantie op Ibiza gevierd. Rondlopen zonder een plaats te vinden. Prima marble stella maris ibiza review maar naast een grote open container.

Hoe werkt het?

We publiceren elk zowel positief als negatief commentaar volledig en zo snel mogelijk, nadat is gecontroleerd dat deze overeenkomt met de richtlijnen van Booking. Fitness te weinig voorzieningen, toch veel verbeterpunten! Leeftijd: 72 Woonplaats: Berlicum Reisgezelschap: Met partner ouder dan 50 jaar Reisperiode: juni

Goede all-inclusive formule. Vincent heeft mij nog geholpen met wat Spaanse zinnen en woorden. Vooral de watermeloen was lekker.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mareno:

  Bent u de eigenaar?

  Antwoord
 2. Silje:

  Eten is goed maar te weinig variatie of moeilijk een combinatie te leggen tussen het aanbod. Wij zijn blij om te zien dat u al met al genoten heeft van uw bezoek aan Stella Maris.

  Antwoord
 3. Harro:

  Wij hopen dat wij het plezier mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *