Vliegticket op andere naam zetten ryanair

Datum van publicatie: 22.09.2019

Ik heb dezelfde probleem nu. Niet doen hoor, voegt niets toe! En dat is in plaats van dhr heb ik mw ingevuld maar de naam en de rest is goed ingevuld , Is dit een probleem?

Met vr. Totaal geen probleem en netjes en snel afgehandeld door de Ryanairmedewerkers. Omdat ik steeds niet hoefde te betalen en nu opeens wel! Lees meer. Trek een jurk aan en doe lippenstift op. Echter heel veel mensen maken fouten op beeldscherm die pas later op papier worden ontdekt.

Nieuws Hoeveel kost het om je naam te veranderen op een vliegticket?

Moest bij inchecken euro boete betalen om het te laten veranderen. Nu kan ik hem niet inchecken. Ik heb voor drie personen geboekt bij Ryanair. Eenmaal thuis hebben we contact gezocht met Ryanair. En heb geen zin om euro daarvoor te gaan betalen. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

U bent er zelf verantwoordelijk voor dat de luchtvaartmaatschappij de goede gegevens van u heeft. Op me mails krijg ik een automatische mailterug,
  • Nog sterker hoeveel mensen komen zonder paspoort zelfs NL in?
  • Is een paar minuten werk!! Hehe, met het dure nummer heb ik wel iemand aan de lijn gekregen en deze man heeft de naam netjes gewijzigd.

Kan ik de naam op mijn ticket nog wijzigen?

Met Raf de Haan. Is dit een probleem? Er zit een extra o in mijn laatste doopnaam. Wijziging Ryanair Per ongeluk hebben we het verkeerde geslacht ingevuld voor een ticket bij Ryanair, heeft iemand ervaring hoe dit te wijzigen en wat de kosten ervan zijn, Dhr moet Mej zijn.

Hallo idereen, Ik heb een vraag ik heb 4 tickets geboekt via wizzair en daar heb ik een fout ingegeven in plaats van documentnummer heb ik persoonlijke nummer ingegeven. En heb geen zin om euro daarvoor te gaan betalen. Een eventuele meerprijs is wel voor rekening van de klanten, maar Ryanair legt niet langer een boete op.

Alle artikelen. Hallo Ik heb voor 4 personen geboekt bij ryan air. Op het vliegveld kwamen we tijdens het boarden erachter dat we ipv de doopnaam van mijn zoon, de roepnaam hadden gebruikt.

Mijn mans voornamen konden worden gewijzigd. Moet ik hiervoor haar ticket veranderen of kan zij hiermee door de duane.

Geen boete meer bij verkeerde naam op ticket Ryanair

Meld je het dan moet je ook betalen dus je hebt niets te verliezen. Op haar paspoort staat ev van… Ryanair gebeld en dit was geen probleem, en inderdaad geen enkel probleem gehad mits wel beide namen op het paspoortbstaan met de vermelding ev. Kan ik het dan alsnog wijzigen?

Van Rooij schreef:! Als ze wat meer hun best hadden gedaan vanmorgen en daarna aan de telefoon hadden ze nog wat extra aan ons kunnen verdienen.

Veel reisplezier. Hoi ,een vraagje. Kan ik niet beter een nieuw ticket kopen.

Binnen 24 uur kosteloos wijzigen

Ik vlieg as. Voordat ik de fout van zijn voorganger kon bespreken, was de verbinding weer verbroken. Geen kosten aan verbonden!! Pas na een week met servicenummer van Ryanair gebeld, en het werd probleemloos binnen enkele minuten omgezet. Ook ik had een foutje gemaakt en de roepnaam ingevuld ipv eerste naam uit paspoort!

Wijzigingen in vluchttijden komen bijna altijd ongelegen. Ellen schreef:. Ik heb 3 namen kosteloos kunnen laten wijzigen in een paar minuten!.

Terwijl er in mijn doopnaam mijn roepnaam in voorkomt. Gaat dit problemen opleveren. Konklusie: jouw inzicht is onjuist. Mvg Nicole. Als je meerdere voornamen hebt, dan mag je ze allemaal invullen maar is je eerste voornaam in principe voldoende, the way to do it is to bait the hook with prestige.

Lijndienstticket

Corne schreef:. Ik zou willen voorstellen dat kassa aandacht besteed aan de klantvriendelijkheid van Ryanair. En hoe zit het met een ID kaart.

Meld je het dan moet je ook betalen dus je hebt niets te verliezen. Wij gaan volgende week ook weg en ja hoor Heb je een los lijndienstticket geboekt, want ik ga je flink aanpakken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Rümeysa:

    Voor de fiets heb je een reservering nodig.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *