E ticket op telefoon

Datum van publicatie: 15.09.2019

Welkom Nog geen account? Men ontvangt dan, bijvoorbeeld per SMS, een digitaal ticket op zijn mobiele telefoon met hierin een 2D-streepjescode.

Wel blijft de Railrunner ook als e-ticket verkrijgbaar.

Welkom Nog geen account? Via je printer afgedrukte e-tickets hebben al een tijdje een QR-code. Verder reis ik net als vroeger met ontzettend veel plezier in de eerste klas. Het project zit nog steeds in de testfase, vandaar dat alleen voltarief treinkaartjes geïmporteerd kunnen worden. Het lijkt niet altijd even helder, dat is zo. Upload afbeelding. Toegestane bestandstypes:.

Reizen op een pdf is niet toegestaan en is goed voor een boete, e ticket op telefoon. Zoeken op. Een voordeel is dat men geen printer nodig heeft. Daarvoor moet de bevestigingse-mail geopend worden op de mobiele telefoon. Upload afbeelding. Je moet in je mailbox zoeken naar het mailtje van NS met de bevestiging van de aankoop.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit artikel gaat over de gedrukte E-ticket.

Laatste nieuws

Daarnaast kan er bij de controle verbinding zijn met een database die bijhoudt of het ticket al gebruikt is.

Eerste indruk 25 februari Heb je al een account? Het is goed voor te stellen dat u denkt dat dit hetzelfde is, maar dat is het niet. Een nadeel van een ticket op je telefoonscherm is wel dat je telefoon het moet doen! Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen 20 aug Bij iets eenmaligs kan onrechtmatig gebruik door meerdere personen tegengegaan worden doordat het e-ticket op naam is gesteld, en men zich moet kunnen legitimeren.

  • Wel blijft de Railrunner ook als e-ticket verkrijgbaar. Conclusie Doelgroep Hoe werkt het?
  • Persoonlijk hoop ik dat de proef snel uitwijst dat alle e-tickets de mogelijkheid hebben om te worden geladen in de app.

Media toevoegen. Een voordeel is dat men geen printer nodig heeft. Zie voor de elektronische ticket onder meer de OV-chipkaart? Forum home page?

Beste antwoord door Loes 9 maart. Zoeken op.

Meld je aan

Ook loopt er een proef met de actie van de Hema. Internationale treinreizigers hoeven hun e-ticket al ruim een jaar niet meer uit te printen, mits het wordt getoond in de app van NS International. Besturingssysteem Android en iOS.

Lees ook: Hoe werkt betalen met iDeal. NS wil ook per se je naam, geboortedatum en e-mailadres weten. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Daar zit namelijk ook een link in naar een te downloaden pdf-versie van het ticket.

Gerelateerde vragen

Je moet in je mailbox zoeken naar het mailtje van NS met de bevestiging van de aankoop. Lees ook: Hoe werkt betalen met iDeal? Eerste indruk 14 maart Vrijwel alle e-tickets worden tegenwoordig zodanig aangeboden dat zowel afdrukken op papier, als laden via de app kan maar dan wel volgens de regels en niet van een mailtje met het pdf dat u even laat zien.

Voorbeeld streepjescode Code De schermcode is ook het e ticket op telefoon voor de conducteur. Een e-ticket is soms veel duurder dan een kaartje bij de NS-kaartautomaat. Herstart de app dan even. Help Sneltoetsen. Verborgen categorie: Wikipedia:Zie artikel. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Een e-ticket of online ticket is een toegangs- of vervoerbewijs dat via het internet besteld en geleverd wordt. Meer eerste indrukken.

Geld terug bij vertraging

Daarnaast kan er bij de controle verbinding zijn met een database die bijhoudt of het ticket al gebruikt is. Toegestane bestandstypes:. Wel blijft de Railrunner ook als e-ticket verkrijgbaar.

Heb je al een account. Plan een treinreis in de app. Druk die pdf af en stuur deze afdruk naar de NS, samen met een ingevuld formulier 'Geld terug bij vertraging'.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ramzy:

    Soms volstaat het om het nummer van het e-ticket te weten, en kan men daarmee aan de kassa terecht.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *