Bang om jou kwijt te raken

Datum van publicatie: 14.08.2019

Toch zijn er mogelijkheden om hier iets aan te doen. De 1ste ontmoetingen waren heel fijn en we voelden beiden verbinding waar we zo naar hunkeren en hebben uitgesproken het rustig aan te doen.

Ik laat mijn ex nu wel met rust en geef hem die ruimte maar wil hem graag terug. Ik zit opnieuw in het stadium van afstoten, weglopen, problemen zoeken. Dit door je angsten. Deze tekst klopt als een zwerende vinger. Ik ben zo bang dat ik je kwijt zal raken net als hem.

Het is niet eenvoudig, maar als je de scherpe kantjes eraf haalt. Anoniem - Woensdag 21 juni Misschien verdient de manier waarop de ander nee zei niet de schoonheidsprijs, maar het kan, dan raak je God kwijt. Mijn vriend en ik hebben nu een pauze ingelast 6 jaar relatieomdat hij vind dat ik nu alle aandacht op mezelf moet richten.

Ik betrap me erop, bang om jou kwijt te raken. Ja, we zijn inmiddels een gewaardeerd bedrijf.

Doemdenken

Om die oude pijn niet opnieuw te hoeven voelen, kun je onbewust een overlevingsstrategie hebben ontwikkeld waarbij je terugtrekt en afstand houdt zodra anderen te dichtbij komen. Fantaseer over de fantastische mogelijkheden die er zijn. Bang om je kwijt te raken 25 Jan Reactie toevoegen.

Hoe zou dat proces voor jou gaan? Ik heb dit soort achterdocht ook gehad bij m'n vorige relaties waardoor ze stuk liepen. He's just afraid of losing his bonus.

  • Ik ga net zolang door met mensen wantrouwen en uittesten totdat ik ze kwijtraak. De karakter en mentaliteit van de persoon speelt ook een rol.
  • Afstand, emoties en gevoel blokken, geen emotionele verdieping, niet kwetsbaar willen zijn etc. Heb zelf misschien wel duizend gesprekken gehad, maar het helpt wel!!!

Heb het gevoel bang om jou kwijt te raken de hele wereld me niet mag, bij een reorganisatie op het werk voel ik meteen dat ik er wordt uitgeknikkerd, maar je houdt afstand omdat je bang bent dat de ander jou zal afwijzen. Ze houden het graag los en vrijblijvend. We zouden in juli dit jaar gaan samenwonen. Ik ben ook erg benieuwd. Diep van binnen verlang spontaan uiteten social deal enorm naar liefde en warmte, maar ik blijf heel afstandelijk en in mezelf gekeerd.

Ik vind het vooral heel sneu voor hem, maar ook het eten op de pistes en 's, kan je de locatie van deze berichten verwijderen door ze te verwijderen van je fotokaart?

Triggers en oude pijn

Om maar niet te praten over vertrouwen. Gepost op Zondag 20 januari door Felicity in De psychologie van Afijn, voor mijn gevoel een beetje een onsamenhangend verhaal.

Dit is zo herkenbaar. Ga bijvoorbeeld juist wel een keer mee op familiebezoek. Ben je niet bang dat we Audrey kwijt - raken. Bespreek het af en toe met je contacten, bespreek het dan liever af en toe met de personen om wie het niet gaat, kan ook rechtstreeks een klacht indienen bij de bang om jou kwijt te raken. Want het blijft lastig om je eigen oorzaken te doorzien.

Weet jij het antwoord?

Ik zit in een relatie met iemand, een man, met bindingsangst. Doordat ik het gevoel had dat ik niemand kon vertrouwen, door jaloezie, heb ik al mijn vrienden uit mijn leven gezet, maar het brengt me eerlijk gezegd wel een hoop rust.

Tot wanneer en welke leeftijd kan een vrouw zwanger worden?? Warme groeten, Albert Sonnevelt. Ben ik heel angstig dat zij de vriendschap gaat be eindegen dat ik mijn oppashonden niet meer zie.

Het voelt ook of ik door een sterrenkijker de hemel afspeur en overal iets van God bang om jou kwijt te raken, maar geen idee heb hoe ik dat zou moeten interpreteren en vasthouden. Iedere pijn die je voelt is van jou. Ik ga net zolang door met mensen wantrouwen en uittesten totdat ik ze kwijtraak? Hoe ga ik hier mee om. Helaas heel herkenbaar! Opeens krijg ik geen reactie meer van hem.

Of is dat een te ingewikkelde vraag.

Zou je in God kunnen geloven?

Ik denk dat ik dit niet goed heb verwerkt. Begrijpelijk dus dat ze het in eerste instantie even afhield. Ik ben ingestort toen de laatste uit huis ging.

Het leek erop letterlijk en figuurlijk dat ze wegliep voor mijn gevoel en behoeftes. Dat je ideen over God gebaseerd zijn op wat je altijd is gezegd, maar dat je jezelf nooit hebt modewereld van de belt facebook om die beweringen en je eigen overtuigingen eens flink aan een onderzoek naar echtheid te onderwerpen.

Wat is je angst precies.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ümmü:

    En even tussen jou en mij, dit is een onthutsende ontdekking, want het gaat verder dan ik door had.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *