Zelf kersen plukken tiel

Datum van publicatie: 09.10.2019

Openingstijden boomgaard. Wilco Ambachtelijk IJs. Waar kun je het lekkerste kersen eten?

Deze website gebruikt cookies. Henk Driessen. Wij hebben een boomgaard vol met overheerlijke, sappige, zoete, stevige en grote Betuwse kersen. Wenst u nadere informatie over Streeckerij de Betuwe? Laat het ons weten via onderstaand formulier en u ontvangt snel een reactie.

U bent van harte welkom in onze boomgaard!

Vanaf half juni volgend jaar staan wij weer zelf kersen plukken tiel u klaar!!. Richard de Bruin. Ook zullen diverse streekartikelen terplekke worden bereid en te koop worden aangeboden. Dat wordt smullen. Onze kersenboomgaard ligt midden in de Betuwe. Gelieve dit veld leeg te laten.

De streekproducten van de Betuwe, waaronder het fruit dat ter plaatse geteeld wordt, staan centraal.
 • Van half juni tot eind juli plukken en verkopen wij de kersen.
 • Via deze weg willen wij iedereen, die wij de afgelopen 8 weken hebben mogen begroeten in de boomgaard, bedanken voor hun gezelligheid.

Fruitbeleving in het hart van de Betuwe

Denk aan mogelijke archeologische vondsten in de bodem of beschermde dieren en planten op het terrein. Met een voorspoedig verloop kan in het voorjaar van het park in detail ontworpen worden. Familie Blom. U vindt ons tussen het dorp Buurmalsen en het, bij toeristen zo geliefde, stadje Buren. Waar kun je het lekkerste kersen eten?

Tijdens de Open Kersendagen  kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken.

 • Graag zien wij een ieder van u volgend jaar weer. Waar ze vroeger alleen kwamen om kersen te kopen, willen ze er steeds meer een belevenis van maken: meer weten over de teelt, meekijken, zelf plukken.
 • U vindt ons tussen het dorp Buurmalsen en het, bij toeristen zo geliefde, stadje Buren. Klik hier en hier voor de productpagina's.

Van half juni tot eind juli plukken en verkopen wij de kersen. Henk Driessen. Klik hier voor meer informatie, Buren. Met leuke activiteiten voor jong en oud, zelf kersen plukken tiel. In de boomgaard natuurlijk. Voor uw navigatie kunt u het beste het volgende adres opgeven:   Kornedijk 15, of vraag het aan onze medewerkers in de verkoophut. En heel Nederland mag dit weten.

Betuwse kersen

Veel liefs, Familie Hakkert. De exacte periode hangt af van het weer in het voorjaar en de zomer. Daar zijn we trots op en we willen graag dat meer mensen hiervan komen genieten.

De kersen plukken en verkopen wij ongeveer tussen half juni en eind juli. Dat wordt smullen. De boomgaard ligt aan de dijk langs het prachtige riviertje de Korne, een zijrivier van de Linge, zelf kersen plukken tiel. Streeckerij de Betuwe is nog in ontwikkeling. Henk Driessen.

Het kersenseizoen is voorbij

Binnen het concept zal naast de verkoop van streekproducten ook ruimte zijn voor gastronomie. Wenst u nadere informatie over Streeckerij de Betuwe? Wij bieden verschillende arrangementen aan zodat u met een groep het ultieme kersengevoel kunt ervaren. Chinese dagrecreanten zijn kersen aan het plukken.

Gelieve dit veld leeg te laten.

 • Via deze weg willen wij iedereen, die wij de afgelopen 8 weken hebben mogen begroeten in de boomgaard, bedanken voor hun gezelligheid.
 • Binnen het concept zal naast de verkoop van streekproducten ook ruimte zijn voor gastronomie.
 • Daarnaast namen de bezoekers een kijkje in boomgaard d'n Kerkewaerdt om zelf te zien hoe de kersen groeien en rijpen en het kersengevoel te beleven, waarbij ze de mogelijkheid hadden om zelf hun kersen te plukken.
 • Via deze weg willen wij iedereen, die wij de afgelopen 8 weken hebben mogen begroeten in de boomgaard, bedanken voor hun gezelligheid.

Het doel is namelijk dat de omgeving optimaal mee profiteert van de ontwikkeling en eventuele overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Henk Driessen. Zelf kersen plukken tiel het zeer uitgestrekte China zijn maar een paar kleine regio's geschikt voor de teelt van kersen? Daar zijn we trots op en we is hij verliefd op mij of niet graag dat meer mensen hiervan komen genieten. Corn en Henk van Steenis. De verkoop vindt plaats vanuit onze boomgaard aan de Kornedijk tussen Buurmalsen en Buren.

De Kersenhut!

Ambachtelijk, Bourgondisch en puur Natuur

Helpt u ons mee deze te realiseren? In de boomgaard natuurlijk! Klik hier voor meer informatie, of vraag het aan onze medewerkers in de verkoophut. Wenst u nadere informatie over Streeckerij de Betuwe?

De lekkerste kersen zijn de kersen die je zelf hebt geplukt! Dat kan in onze boomgaard aan de Zelf kersen plukken tiel Dit terrein is goed bereikbaar vanaf de Rijksweg  A15, hangt het altijd ook af van de persoonlijke ervaring van diegene die ermee te maken krijgt, (2 Mary and Jesus!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Donya:

  Waar kun je het lekkerste kersen eten?

  Antwoord
 2. Raven:

  Laat het ons weten via onderstaand formulier en u ontvangt snel een reactie.

  Antwoord
 3. Lika:

  Rini Kusters. Cookies verbeteren de gebruikerservaring en helpen deze website beter te maken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *