Snijbonen blote billetjes in het gras

Datum van publicatie: 09.10.2019

Heb jij nou ook het recept voor een leuk streekgerecht of een oud familierecept en vind je het leuk als ik daar aandacht aan besteed op mijn site? Blog 5 recepten met gebakken aardappelen.

Fruit de ui in 1 eetlepel boter in enkele minuten bruin. Kook je in je eentje? Spoel ze opnieuw af en  kook de bonen ongeveer 20 minuten.

Aardappel-frittata uit de oven met salami en prei. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recept voor 2 porties blote billen in het gras Personen: 2 Bereidingstijd: 45 min. Leg een deksel op de pan en kook de aardappels in minuten gaar. Heerlijk met mosterdsaus! Kook de snijbonen in ongeveer 7 minuten gaat! Dan moet je dit recept zeker eens proberen? Recept opslaan.

Mijn variatie op het familierecept is dan wel dat ik aardappelpuree maak in plaats van gekookte aardappels. Digitale koekjes zijn lang zo lekker niet als echte, maar toch verzamel ik ze om er zeker van te zijn dat je mijn website zo goed mogelijk beleeft.
 • Lees hier ons verhaal. Stap 2: Bak de braadworsten volgens de aanwijzing op de verpakking in de helft van de boter.
 • Kook de snijbonen in ongeveer 7 minuten gaat.

Bereidingswijze:

Calorieën: Kcal per persoon. Voeg een bodem water en eventueel een beetje zout toe. De naam van deze stamppot, blote billetjes in het gras, verwijst naar  de witte bonen in de groene stamppot. Kook je in je eentje? Dat is wat minder droog… Vooral als je er een lekkere mosterdsaus bij maakt! Door deze saus met groentebouillon te maken i.

 • Breng aan de kook, draai het vuur laag.
 • Meer categorieën.

Het is een streekgerecht uit Groningen, maar ik denk dat ik toch liever mijn familierecept aanhoud. Blog Aardappels bakken, snijbonen blote billetjes in het gras. Verhit de olie in de pan en bak de vegetarische burgers gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Nu ben ik op zich een grote stampotfan, maar uit een speurtocht op internet blijkt dat het in meer streken in Nederland gegeten wordt.

Wat zijn blote billetjes in het gras?

Voeg een bodem water en eventueel een beetje zout toe. Tip: Dit recept voor blote billen in het gras is het gemakkelijkste met zijn tweeën te maken, anders is het aardig multitasken. Stap 2: Bak de braadworsten volgens de aanwijzing op de verpakking in de helft van de boter.

Laat de witte bonen uitlekken en kook ze de laatste minuut mee met de snijbonen. Nog nooit blote billen in snijbonen blote billetjes in het gras gras gegeten. Geef deze van oorsprong Hollandse stamppot een Mediterraans tintje door stukjes zwarte olijf en reepjes gedroogde tomaat door de stamppot te mengen. Inspiratie komt vaak van reizen naar verre landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Stap 4: Maak de snijbonen schoon en snij in dunne reepjes.

Lekkere vegetarische recepten voor vleeseters

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Laat de witte bonen uitlekken en kook ze de laatste minuut mee met de snijbonen. Zo heerlijk dat het gerecht letterlijk smelt op je tong. Fruit de ui in 1 eetlepel boter in enkele minuten bruin.

Misschien vind je dit ook wel lekker. Zelf gemaakt. Kook ze in ongeveer 10 - 15 minuten gaar. Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen. Een Gronings streekgerecht dat ook in andere delen van het land gegeten werd. Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Giet de aardappels af en laat ze kort droogstomen.

Blote billetjes in het gras

Voeg de uitgelekte bonen en de afgespoelde witte bonen toe. Stap 1: Doe de aardappels in een pan. Alleen in augustus en september kun je snijbonen van de Nederlandse akkers kopen, goed voor een milieuscore A van de groente- en fruitkalender.

Blog 5 makkelijke BBQ recepten. Het is een streekgerecht uit Groningen, maar ik denk dat ik toch liever mijn familierecept aanhoud.

Nu ben ik op zich een grote stampotfan, maar uit een speurtocht op internet blijkt dat het in meer streken in Nederland gegeten wordt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sanja:

  Personen: 2 Bereidingstijd: 45 min.

  Antwoord
 2. Arend-Jan:

  Meer categorieën. Blog 5 makkelijke BBQ recepten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *