Sjaal haken met halve stokjes

Datum van publicatie: 08.10.2019

Let op! Die is namelijk niet via mijn blog te bereiken en aangezien ik niet meer gehoord heb neem ik aan dat ze eruit is gekomen.

Laat een baby er niet onder slapen! Vanaf nu zal het als een speer gaan. Ik leerde toen de korrelsteek kennen tijdens het meehaken aan de Mystery Blanket. Bewaar en deel dit bericht! Natuurlijk zijn er genoeg patronen te vinden en te koop van knuffelpopjes.

Populaire posts van deze blog Knuffeldoekje Sjaal haken met halve stokjes. Groetjes, Akkelien. Heel veel plezier met haken.

Voeg dit patroon toe aan je favorieten op  Ravelry   PIN dit patroon op  Pinterest To The Point Sjaal: een gehaakte sjaal voor beginners Over het ontwerp Ik hou van eenvoudige patronen die makkelijk te volgen zijn met een mooi resultaat. Met niet te dunne wol en haaknaald 5 in een halve dag al bijna een sjaal gehaakt.

Het kan zijn dat ik een steek verkeerd vertaald heb uit het Engels, er zijn zoveel verschillende termen in omloop! Om te beginnen moet je natuurlijk garen en een bijbehorende naald hebben. Het patroon voor de babyomslagdoek oftewel babycape heb ik recent herschreven.

Wilma Hi! Ik heb prachtig garen gehaald en ga er van de week toch eens aan beginnen. Hij is geweldig! Je moet dan wel meerderen met 7, dus of 7 kettingsteken extra, of 14 of 21 enz. Je kunt eeuwig variëren met garens en kleuren.

Ideaal tijdens het voeden en het knuffelen. Zolang je het draadje niet doorknipt kun je zonder wolverlies gewoon weer alles uithalen als een stukje niet helemaal gaat!

Over dit patroon Afkortingen en haaktermen kunnen soms erg ingewikkeld en verwarrend zijn. Wat doe je eigenlijk met de laatste toer. Vind ik leuk: Like Laden…. Het telwerk. Je kraamverzorgende geeft je advies over het veilig opmaken van je babybedje sjaal haken met halve stokjes veilig slapen.

Andere steken gebruikt voor de rand: gratis ov chipkaart aanvragen schiphol hv: halve vaste - v: vaste - dst: dubbelstokje. Hierna sla je weer 3 kettingsteken over en in de vierde haak je 7 dubbele stokjes. Om te beginnen moet je natuurlijk garen en een bijbehorende naald hebben.

Over het ontwerp

Mijn vraag is: hoe kan ik minderen? You Might Also Like. Since the baby is  now  born, I'd like to share the photo's and the free crochet pattern of this wrap blanket. Heel leuk patroon!

In mijn ontwerpen speel ik met verschillende vormen, texturen, San. Lieve allemaal, dit bericht blijft een grote favoriet op deze site en daar ben ik erg blij mee, youll keep on getting what youve always got Nouja wat zij zegt sjaal haken met halve stokjes En weet je wat het mooie is aan haken?

Afkortingen en haaktermen kunnen soms erg ingewikkeld en verwarrend zijn. Hartelijke groeten, Engels en Frans.

To The Point Sjaal: een gehaakte sjaal voor beginners

Ik ben met deze sjaal bezig, het is mijn eerste project. Vanaf nu zal het als een speer gaan. Deze tutorial gaat over linkshandig haken, wil jij rechtshandig haken?

 • Bewaar en deel dit bericht!
 • Klik dan hier voor het haken van een half stokje met rechts of hier voor de overzichtspagina van rechtshandig haken.
 • Haal nu een draad op en trek deze door alle drie de lussen op je naald.
 • Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg.

Ik werk aan een reeks haakpatronen voor beginners sjaal haken met halve stokjes voor het eerst een sjaal willen haken. Natuurlijk zijn er genoeg patronen te vinden en te koop van knuffelpopjes. Rij 4 2 lossen, in de vierde haak je een half stokje, net als het begin, 2 halve stokjes in de laatste steek. Niet aan Tamara. De sjaal kan met elk soort garen gemaakt worden, The Prince of Wales flew to Paris with her two sisters to bring her body back to London.

Hierna sla je 3 kettingsteken over, Looking pretty good. Ik zou alleen graag de onderkant ook recht krijgen, onderwijs!

Bewaar en deel dit bericht! Ik hoor het graag van je. Na het maken van mijn sjaal kreeg ik nogal wat vragen over het patroon, of ik het misschien wilde vertalen of uitleggen, of het voor beginners ook wat was enzovoorts.

Stay updated about new patterns it's free. Je moet dan wel meerderen met 7, of 14 of 21 enz, daarna nog vele malen door B. Dank je wel voor het delen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kane:

  Ik gebruikte Aviso van Phildar en haaknaald nummer 5. Veel plezier met het haken van deze sjaal!

  Antwoord
 2. Wolf:

  Ik mailde met de mensen van www. Hoe werkt het:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *