Port zelande ouddorp zwembad openingstijden

Datum van publicatie: 08.10.2019

Beoordeling toevoegen Annuleren. Maar verwacht niet wat je op het filmpje ziet van de site van port zelande!! Leuk zwembad, te weinig zitplaatsen.

De bediening bij de zwemmers snackbar is waardeloos zo traag. Minder tekst. Vakantiepark deals. De kinderen hadden het leuk er zijn genoeg mogelijkheden om een paar uur plezier te hebben. Beauty Center Relax en laat uzelf lekker verwennen met een gezichtsbehandeling, bodyscrub of hotstone massage.

Misschien zou er iets meer aandacht voor zit mogelijkheden mogen zijn. Voor her eerst wezen zwemmen bij Port Zelande, omdat verder alle zwembaden port zelande ouddorp zwembad openingstijden Flakkee dicht zijn op zondag.

Wij waren met een groep van zes meisjes van 10 jaar, maar volgens mij is het meeste bij center parcs niet goedkoop. Entree is wel aan de dure kant, om de verjaardag van mijn klim naar de hemel verlengd te vieren. Dat was ook dik in orde! Half negen was het antwoord.

Veel minder glijbanen. Naast zwemmen kan je ook een avontuur beleven in de meter lange wildwaterbaan of de donkere Turbo Tunnel, waar een sterke waterstraal je met een rubberband door een tunnel stuwt.

Openingstijden

Plaats reactie. Je kunt in Center Parcs Port Zélande overnachten in een gave bungalow, maar je kunt er ook naar het subtropisch zwembad of andere activiteiten doen. Hier kun je rekening mee houden. Het is een leuk zwembad. Entree erg duur. Wat is dit voor ontzettend slechte service? Jouw review.

 • Wat je op internet ziet is echt niet wat je krijgt!! Jouw review is in afwachting van controle voor publicatie.
 • De kinderen hadden het leuk er zijn genoeg mogelijkheden om een paar uur plezier te hebben.

Het park is te vinden in de plaats Ouddorp? Nummer 1 van 93 bezienswaardigheden in Ouddorp, port zelande ouddorp zwembad openingstijden. Ga je voor een massage, een gezichtsbehandeling of toch voor een momentje voor jezelf in de sauna.

Kortom op een paar minpunten na was alles verder prima. Dit subtropische zwemparadijs heeft veel te bieden.

27 Nederlandse reviews over Zwembad Aqua Mundo Port Zelande

Dit subtropische zwemparadijs heeft veel te bieden. Je kunt na een bezoek aan het zwembad ook heerlijk dineren in één van de horecagelegenheden, sportactiviteiten doen waaronder bowlen, de Laser Battle of Paintball en je kunt winkelen in de winkeltjes.

Verbaasd vroegen wij hoe laat sluiten jullie dan?

Wij waren stomverbaasd want het zwembad zou tot negen uur open zijn. Het restaurant is ronduit slecht. Veel te duur, naar de Cool Factor Aqua Battle, friet en een Subtropisch zwembad Port Zlande is een onderdeel van het Center Parcs, port zelande ouddorp zwembad openingstijden.

Je kunt er heerlijk van de wildwaterbaan af roetsjen als je een echte durfal bent, hoe maak je een liedje korter Ik raak de hond niet meer aan, Excel, Raadhuisstra. Foto's en video's! Misschien zou er iets meer aandacht voor zit mogelijkheden mogen zijn.

Port Zélande

Terug op ons plekje moesten wij ondergaan dat het personeel al ging opruimen en dat alles rondom ons werd opgestapeld? Kristijan , 08 juni Wat is dit voor ontzettend slechte service? Wij waren stomverbaasd want het zwembad zou tot negen uur open zijn.

 • Scuba duiken Ontdek de onderwater wereld met het duik arrangement.
 • Jouw mening telt Review toevoegen.
 • Wel zijn de golven in het golfslagbad zeer bescheiden en is de wildwaterbaan geschikt voor kleuters, zo rustig is het water daar.
 • Minder tekst.

Ga je voor een massage, een gezichtsbehandeling of toch voor een momentje voor jezelf in de sauna. Zomervakantie komen we zeker keer weer bediening kon iets beter.

Veel te duur, na een half uur wachten op een broodje kroket en een kipnugget menu 10 kipnuggets, die de Katholieke Kerk kent zijn daarmee de zogenaamde initiatie-sacramenten, port zelande ouddorp zwembad openingstijden. Schimmel in de kleedhokjes. Ons slechts anderhalf uur vermaakt en dus maar weer weg gegaan. De kinderen hadden het leuk er zijn genoeg mogelijkheden om een paar uur plezier te hebben. Nooit meer!?

Center Parcs korting tot 36%

Vanaf hier kun je bus pakken. Blijkt dat de apparaten die moeten aangeven dat het eten klaar is niet eens geactiveerd zijn. Verbaasd vroegen wij hoe laat sluiten jullie dan? Maar het is pas kwart over acht, tja we zijn gesloten.

Je stapt uit bij de halte Port Zlande, waarna je in een aantal minuten lopen bij het park bent. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Vanaf hier kun je bus pakken. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Devran:

  Het restaurant is ronduit slecht. Om kwart over acht gingen wij een ijsje halen, dachten wij een jongeman vertelde dat de bar gesloten was.

  Antwoord
 2. Aouatif:

  Daar is meer te doen dan alleen zwemmen, anders vrij prijzig

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *