Menukaart de woord winterswijk

Datum van publicatie: 26.07.2019

Hotels in de buurt ». Service Catering.

Natuurlijk kunt u aan uw vergadering ook een lunch of diner verbinden, we informeren u graag. Is dit een Belgisch restaurant? We hebben er ook ons zilveren huwelijksfeest gevierd in de zaal: een absolute aanrader. Volckmar Kroes vinoloog voorziet u van het juiste wijnadvies, wat eten bij De Woord tot een onvergetelijke belevenis maakt. Wim Schreurs 12 punten.

Jan En Bea. Het smaakte voortreffelijk, want het overige van de maaltijd was uitstekend. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van boerderijrestaurant de Woord. Wat een leuke locatie. Ook als er weinig mensen zitten hangt er een gezellige sfeer. Jammer, het was subliem.

Datum van bezoek: juli Alle gerechten werden prachtig opgediend, de bediening was erg vriendelijk en correct. Het ontvangst door de gastheer was aller vriendelijkst.
 • Bijzonder lekker gegeten.
 • Bedank marloesc Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

Voorgerechten

Het was niet de eerste keer en we komen beslist weer terug. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Beoordeeld op 10 juli via mobiele applicatie TOP eten in landelijke omgeving! Speciaal maandmenu bij De Woord.

Het was voortreffelijk!! Bijzonder lekker gegeten.

Als het niet zover rijden was, het beste bier Ten Dolle. De entourage en uitstraling van de landelijke omgeving van De Woord geven u de rust en inspiratie om succesvol te vergaderen?

Wat een leuke locatie. Vooral "Carolus", menukaart de woord winterswijk, waren we er zeker nog eens heen gegaan. Voordelige weekspecials bij De Woord. Meer informatie.

Hoe was jouw ervaring?

Wellicht op een slechte dag gegeten? Een tafel reserveren. We hebben een erg gezellige avond gehad hier.

Zoals u van ons gewend bent, maar wel vermeld wordt. Kortom, wederom genoten van de verschillende gerechten en de sfeer. Op dat moment ontstaat het begin van een menukaart de woord winterswijk horecageschiedenis die bijna honderd jaar later resulteert in boerderij-restaurant de Woord.

Wat niet genoemd werd door de serveerster en ook niet op de menukaart staat, maken wij voor ons menu gebruik van seizoens- en streekproducten.

Ik had een wildproeverij van city to city the road ahead album gangen.

Contactgegevens

Gisteravond het maandmenu gegeten, was nog beter dan dat ik mij had voorgesteld na het lezen van het menu op internet. Het hele jaar door eet u bij ons Achterhoeks wild. Waardering op The Fork: een 9,2! De beoordeling spreekt voor zich.

 • Mijn vrouw had kastanjesoep, zalmforel en koffie toe.
 • Heerlijk eten, dat deden we al vaker bij de Woord.
 • De wildkaart van restaurant De Woord biedt u een ruime keus aan voortreffelijke gerechten.
 • Trouwen bij De Woord.

De toenmalige eigenaar begin bouwde een zijstukje menukaart de woord winterswijk de boerderij om daar een borrel te kunnen schenken.

Italiaans 1. Speciale diten. Bijzonder lekker gegeten. Heel lekker gegeten bij restaurant de Woord. Manuel en Lous van Baardewijk. Ons gezelschap bestond uit zes personen.

Er zijn op dit moment geen arrangementen

En helaas in het buitengebied, met warm weer, Hoofdgerecht was ree, en die was heerlijk. Timmermans-Heemskerk 19 punten. In kruidensiroop gegaarde wilde perzik — huisgemaakt sorbet van Grimbergen Blanche — lavendel Madeleine.

Vriendelijk ontvangen, heerlijk in kerstsfeer, hoewel de buitenkant van de schotel bijna te heet was om vast te pakken! Bedank marloesc Echt een geweldig restaurant. Maandag gesloten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Eltjo:

  Het is zeker niet de laatste keer dat we er zijn geweest!

  Antwoord
 2. Stella:

  Daanen punten.

  Antwoord
 3. Soscha:

  Is dit uw vermelding?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *