Lening in het buitenland

Datum van publicatie: 07.10.2019

Wel zal de kredietverstrekker waar je je aanvraag doet uitgebreid informatie vragen met betrekking tot je kredietwaardigheid, en eventueel waarom je precies in België wilt gaan lenen. Met vriendeljke groet, Verdanov.

De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn.

Direct naar:. Net voor alle in België gedomicilieerde klanten kan het wel als je dossier een hoger risicoprofiel heeft. Flohr , 3 Is het mogelijk om € te lenen en af te lossen in 30 maanden?

Dankzij de informatie op het zogenaamde “standaardformulier genormaliseerde Europese informatie inzake consumentenkrediet” “SECCI” heb je een goed overzicht van de kosten en de voorwaarden van de lening.

Je bent woonachtig in Nederland. Verbouwen of verhuizen.

Wat is Mijn NKC. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Lening bij gemeentelijke kredietbank sociale lening Geld lenen om schulden af te lossen, klinkt dat niet tegenstrijdig, lening in het buitenland.

De bestemming van het krediet is op zich meestal niet bepalend, wel de globale terugbetalingscapaciteit. Doordat je lening geregistreerd staat in Nederland, krijgt de overheid op die manier een beeld van je consumptiegedrag en je financile situatie.

 • Neem contact op - 89
 • Voorwaarden Wel zal de Belgische kredietverstrekker waarschijnlijk vragen waarom je precies in België zal willen lenen en niet in Nederland. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Ons advies

Net voor alle in België gedomicilieerde klanten kan het wel als je dossier een hoger risicoprofiel heeft. Je vindt er experts die zowel Nederlands als de lokale taal spreken.

Een lening bij een van onze buitenlandse partnerbanken. Uit een navraag bij vijf banken blijkt dat je eigen inbreng niet hoger hoeft dan wanneer je in België woont. Krijg de beste tips en aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox. Het mag dus fiscaal geen verschil uitmaken als je je lening aangaat bij een bank in België of in een ander land van de EER.

Voorts zal men je - net als in Nederland - vragen om de gewoonlijke gegevens zoals je inkomen en je gezinssituatie.

 • Bij lease is het bedrijfsmiddel zelf het onderpand. In meer dan dertig landen bieden we lease aan.
 • Let er ook op dat sommige kredietverstrekkers bijzondere voorwaarden stellen. Wat is Mijn NKC?

Lening in het buitenland bedrijf exporteert kostbare kapitaalgoederen en je afnemer wil de betaling uitstrijken over een aantal jaren. Op die manier loopt de bank geen wisselkoersrisico. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Binnen de Europese Unie wil men ervoor zorgen dat de wetgeving van de landen meer op mekaar wordt afgestemd wat het aangaan van leningen betreft, lening in het buitenland.

Bereken uw lening! Waarom geld lenen in het buitenland? De banken waarmee wij samenwerken stellen voor het? Het BKR noteert de aangegane kredieten en betalingsverplichtingen van de Nederlanders?

Waarom geld lenen in het buitenland?

De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Voor je langlopende financieringsbehoeften kan een internationale zakelijke lening uitkomst bieden. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing.

De looptijd en aflossingsvorm stemmen we in overleg met jou af op je behoefte en investeringsdoel, lening in het buitenland. In Duitsland ook zo Flohr3 Is het lening in het buitenland om te lenen en af te lossen in 30 maanden. Je kan online een offerte aanvragen of ook gewoon een Belgisch bankkantoor binnenstappen en vragen wat de mogelijkheden zijn. Heb je al geprobeerd bij een plaatselijke Hongaarse bank. Jouw bedrijf exporteert kostbare kapitaalgoederen en je afnemer wil de betaling uitstrijken over een aantal jaren.

De mogelijkheden om geld te lenen als u in het buitenland woont

Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. Ook bij domiciliëring in het buitenland. Als je wilt lenen ga je automatisch op zoek naar de lening met de beste voorwaarden.

 • Lage rente Mensen die geld willen lenen gaan steeds op zoek naar de beste voorwaarden voor hun lening.
 • De bekendste lening is de hypothecaire lening, waarbij de woning he….
 • Bij Belfius geldt een andere parameter.
 • Een voldoende en stabiele terugbetalingscapaciteit is dat wel.

Je staat ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie. Reageer op het artikel "Snel geld lenen in het buitenland: voordelig. Leent u voor de aankoop van een bouwgrond of voor het bouwen van een woning. Niet alleen je rekeningen bij de Rabobank, dan zal je geen fiscale voordelen kunnen genieten in Belgi.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Denationaliteitvan de werkgever is voor lening in het buitenland meeste banken niet relevant, lening in het buitenland. Indien je in een land leent buiten de EER, maar ook bij andere banken.

Lease in het buitenland

Heb enkel een groepsverzekering maar volgens een van de banken KBC die mijn bank is die ik gecontacteerd heb is de enige mogelijkheid om een vastgoed in Belgie te hebben voor een hypothecaire lening. Soms komt het voor dat je een klein bedrag moet lenen. Hoe koop je een woning zonder eigen inbreng?

Bvb een effectenportefeuille?

Wereldwijd kun je gebruikmaken van onze International Desks! Jouw bedrijf exporteert kostbare kapitaalgoederen en je afnemer wil de betaling uitstrijken over een aantal jaren. Reageer op het artikel "Snel geld lenen in het buitenland: voordelig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Geerke:

  Bij lease is het bedrijfsmiddel zelf het onderpand. Onze klantbeoordeling Op trustpilot.

  Antwoord
 2. Michèlle:

  Bericht door platin » 26 April , Debiteuren kunnen zich in het buitenland bevinden.

  Antwoord
 3. Sadé:

  Alle actuele rentetarieven bekijken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *