Hoe werkt cresta oorthermometer

Datum van publicatie: 07.10.2019

Van bellen via internet tot stemmen via internet. Het dot matrix display geeft trends aan voor temperatuur en weersvoorspelling. Het zou prettiger zijn als er wat meer nieuwe plastic hoesjes bij zitten.

NikyS Zuid-Holland 19 februari Boltzmann 7 november Ik raad dit product aan. Maar let op, oorthermometer is toch altijd lager in temperatuur dan rectaal meten. Goede kwaliteit Eenvoudig in gebruik. Leonah Heerenveen 28 april Ik raad dit product aan. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Domaka Hilversum 10 april Ik raad dit product aan.

Cresta Thermometer. Deze thermometer werkt prima maar ik moest wel even goed de instructies doorlezen. Wij zijn erg blij met deze oorthermometer. Het verschil tussen linker- en rechteroor loopt regelmatig op tot wel een hele graad. Erg handig in gebruik. We hebben hem terug gebracht en kregen een nieuwe, hoe werkt cresta oorthermometer.

Makkelijk afleesbaar Slecht. Niets Lukt, het lijkt op een miskoop Gesteld op om

Extra informatie

In drie opeenvolgende metingen in een minuut 0. Kapjes zijn wat kwetsbaar en mis een opbergvakje voor de kapjes.

We hebben hem terug gebracht en kregen een nieuwe. Wij hebben deze thermometer een paar weken geleden gekocht en zijn hier erg tevreden mee.

Vind ik nuttig 0. Cvr3 17 oktober Ik raad dit product aan.

 • Crispiej Lith 6 juni Ik raad dit product aan.
 • Help anderen en geef jouw mening over dit product. Sandervl Product paar dagen in bezit.

Geeft niet n keer dezelfde temperatuur aan. We hebben hem terug gebracht en kregen een nieuwe. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is.

Ik heb het gevonden. Voor uur besteld, hoe werkt cresta oorthermometer, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Beschrijving

Mijn vriendin heeft een temperatuur van Deze thermometer wordt compleet met 2 AAA batterijen en een opberghoes geleverd. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Algemene score 1,0? Cresta Webshop, hoe werkt cresta oorthermometer. Kapjes zijn wat kwetsbaar en mis een opbergvakje voor de kapjes. Klik dan hier om je te registreren. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, geheel anoniem. Deze oorthermometer is net zo goed als die van een duur merk.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

De oorthermometer ondanks dat het niet zo duur was werkt het uitstekend. Heitmans Product kwartaal in bezit. De metingen kloppen van geen kant. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Automatische omschakeling zomer - naar wintertijd.

 • Waardeloos ding, het is zonde van je geld.
 • Automatische omschakeling zomer - naar wintertijd.
 • Algemene score 5,3.
 • Meet niet goed.

Laatst bekeken. Wat een flut ding zeg! Werkt goed en erg snel. Deze thermometer is vriendelijk in gebruik en accuraat.

Misbruik melden Gebruikershandleiding. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Geeft verschillende temperaturen aan wanneer achter elkaar meet, hoe werkt cresta oorthermometer.

Gerelateerde berichten

Create Account. Deze oorthermometer is net zo goed als die van een duur merk! Bloeddrukmeter Thermometers Sporthorloge Fietscomputers Verrekijkers.

Benthermometer Almere 14 maart Ik raad dit product aan. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. De termijn geeft de periode aan waarin hoe werkt cresta oorthermometer beroep kunt doen op de fabrieksgarantie. Binnen een korte tijd weet je het resultaat al.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jia:

  Duurzaam Slecht. Sandra77 Hilversum 23 juli Ik raad dit product aan.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *