wat moet je doen als je je huis wilt verkopen
Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen?
Onze hoofdactiviteit ligt in Oost Vlaanderen, Antwerpen en West Vlaanderen maar Limburg en Vlaams Brabant geniet ook onze aandacht. Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen? Bel/sms 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper.
wat moet je doen als je je huis wilt verkopen
Adres straat huisnummer. Wanneer wenst u contact? Vragen of opmerkingen niet verplicht. Formulier succesvol verstuurd! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Something went wrong while submitting the form. Bel mij gratis vandaag.: Gratis bezoek plannen. Gratis bezoek plannen. Veel gestelde vragen Contact. Uw huis snel verkopen? Pascal Verloove koopt uw huis. Ik koop vandaag uw huis aan een maximum prijs! Onmiddellijk een voorschot en geen extra kosten van attesten of commissie, er mag werk aan zijn. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Bekijk mijn referenties. Gratis een vrijblijvend bezoek plannen. Snel uw huis verkopen aan Pascal Verloove. Ik heb 38 jaar ervaring in het kopen van huizen en alle soorten eigendommen. U wilt uw huis snel verkopen en wilt een vlotte oplossing. Er mag nog veel werk aan uw huis zijn en uw huis moet niet leeg zijn. U krijgt onmiddellijk een voorschot tot €25.000 of zelfs meer voor grote panden. Verzekerd van een goed bod en een snelle verkoop! Ik koop jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers. Ik handel snel en zeer efficiént.
Wil je ex het huis niet verkopen? Zo los je dat op! - infotaris.
Werkt je ex niet mee aan de verkoop van het huis? In dit blog leg ik uit wat je kunt doen als jij het huis wilt verkopen maar je ex dat niet wil. Probeer er samen uit te komen. Met dit voorbeeld contract kun je zelf met je ex een afspraak op papier zetten. Hiervoor heb je dus geen advocaat of rechter nodig maar alleen een notaris om het uit te voeren. Als het echt niet lukt om er samen uit te komen, dan kun je de volgende stap nemen en naar een advocaat gaan. Je bent nooit verplicht om samen eigenaar te blijven. Kom je er samen niet uit, dan heeft de wet een oplossing. Je kunt in dat geval aan de rechter vragen om het huis te verdelen. Had je de afspraak gemaakt om samen eigenaar te blijven? Dat mag voor maximaal 5 jaar. Je kunt dus onder die afspraak uit komen, maar dan moet je wel even geduld hebben. Klik dan hier
persoonlijke lening
Tips: snel je huis verkopen in 4 stappen - SNS Bank.
Een huis dat te hoog geprijsd is trekt minder kijkers. Als je snel wilt verkopen, helpt het om je huis dus scherp te prijzen. Luister hierbij vooral naar het advies van je makelaar. Die kent als het goed is de markt. Stap 2: je huis te koop zetten en adverteren. Is je huis op orde? Dan ben je klaar voor de volgende stap: je huis te koop zetten. Verkoop je met een makelaar, dan worden de meeste dingen voor je geregeld. Maar ook dan kan het geen kwaad om de checklist erbij te houden. Er zijn veel plaatsen waar je aandacht kunt vragen voor je huis. Denk bijvoorbeeld aan de lokale kranten, het makelaarsblad, Funda en sociale media. Verkoop je met een makelaar, dan kan die je helpen een keuze te maken en contacten te leggen. Tip voor een snelle verkoop: neem een stylist. Je woont al jaren in je huis en je kunt het dus misschien niet meer objectief bekijken. De blik van iemand 'van' buiten zorgt dat je je huis weer met 'kopersogen' kunt bekijken. Bovendien weet een professioneel stylist wat een goede indruk maakt en wat juist minder goed overkomt. Registreer Dan Hier
wat moet je doen als je je huis wilt verkopen
Zelf huis verkopen zonder makelaar Met winst snel verkopen! 2022. WhatsApp.
Je hoeft natuurlijk niet alleen op Funda te rekenen. Door je huis op Facebook te zetten en het door vrienden te laten delen kun je een grote groep kopers bereiken. Het voordeel daarvan is dat het helemaal gratis is! Door je woning in een goed geschreven post met mooie fotos te delen kun je nieuwe geïnteresseerden aantrekken. Buiten de gebaande paden. Probeer eens iets nieuws om je woning in de spotlight te zetten. Ik kan bijvoorbeeld een enorm bord in de tuin zetten, zorgen voor een vlaggenmast in de tuin, een rode loper op zaterdag uitrollen voor een wekelijkse open huis of een LinkedIn-actie opzetten. Doordat het in deze tijd relatief eenvoudig is om een woning te verkopen hoef ik waarschijnlijk niet veel moeite te doen om mensen op mijn woning af te laten komen. Direct een goede verkoopprijs vragen. Van makelaars hoor ik nog steeds dat een veel voorkomende misvatting is dat je hoog moet beginnen qua vraagprijs om later eventueel nog fors te zakken. Hierdoor kan het huis vaak zomaar een jaar te koop staan. Dan kunnen mensen denken dat er iets mis mee is. Een lagere prijs zal de interesse kort opwekken, maar dit blijkt vaak onvoldoende.
Huis verkopen.
Bereken je energiebelasting. Collectieve Inkoop Warmtepomp. Collectieve inkoop energie. Collectieve inkoop zonnepanelen. Isoleren met korting. De voorbereiding chevron_right. Bezichtigen en onderhandelen chevron_right. Hypotheek regelen chevron_right. Koopcontract en overdracht chevron_right. Waarde huis bepalen. VvE structuur chevron_right. VvE en verduurzamen chevron_right. Financiële checklist verduurzamen. VvE en onderhoud chevron_right. VvE moet sparen voor onderhoud. VvE en verplichtingen chevron_right. Opleveringskeuring voor VvE's.' Onze diensten chevron_right. Kopen en verkopen chevron_right. Waarde indicatie woning. Controle tijdens de bouw. Zekerheid over je koopcontract. Collectieve Inkoop Energie. Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Isoleren met korting. Collectieve Inkoop Warmtepomp. Wonen en onderhoud chevron_right. Juridische hulp chevron_right. Mediation bij echt scheiding. Voor VvE's' chevron_right. Opleveringskeuring voor VvE's.' Wat er komt kijken bij verkoop. Ga je je huis verkopen? Dan komt er veel op je af. Van bezichtigingen en onderhandelen tot het tekenen van de koopovereenkomst. Lees wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis. Waarmee kunnen we je helpen? De verkoop voorbereiden. De hypotheek regelen. Bezichtigen en onderhandelen. Koopcontract en overdracht. Huis verkopen zonder makelaar. Zelf je huis verkopen zonder makelaar? Wij leggen uit waar je op moet letten. Rechten en plichten bij verkopen. Je wilt je huis verkopen.
Zelf je huis verkopen De voordelen de risico's.'
Je huis verkopen zonder makelaar kan veel geld schelen, maar pas op dat je er geen slapeloze nachten van krijgt; daar hebben we koffie en netflix al voor! Wij zetten de voordelen, maar ook de risico's' onder elkaar, zodat jij snel en gemakkelijk kunt bepalen of zelf je huis verkopen zonder makelaar iets voor jou is. Waarom zelf je huis verkopen? Als je je huis wil verkopen, dan kun je zelf meer dan je denkt. En wat je zelf doet, daar op kan je natuurlijk flink in de kosten besparen. Dit zijn de belangrijkste voordelen.: Besparen door zonder makelaar te verkopen. Een van de belangrijkste overwegingen om zelf je huis te verkopen is waarschijnlijk omdat je wilt besparen op de makelaarskosten. Als je alles voor eigen rekening neemt bespaar je al snel duizenden euros. Het is dan wel belangrijk dat je verstand hebt van de juridische aspecten rondom een verkoop en genoeg tijd hebt om je woning actief te promoten en belangstellende rond te leiden. Bereken nu: je besparing bij Makelaarsland. Flexibeler dan een makelaar. Als verkoper ben je flexibeler dan een makelaar. Bij interesse in jouw woning kun je direct contact opnemen met de geïnteresseerde en een bezichtiging inplannen.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. Controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen. Info over de bodemkwaliteit. Asbestattest vanaf 2022. Asbest is een materiaal dat vroeger veel in de woningbouw werd gebruikt.
Ik wil mijn huis verkopen: wat nu? - Makelaar Kosten.
Snel en eenvoudig kosten van makelaars vergelijken. Ik wil mijn huis verkopen: wat nu? Na lang wikken en wegen heb je het besluit genomen: je wilt je huidige woning verkopen zodat je een nieuwe start kunt maken in je leven. Maar wat nu? Bij de verkoop van het huis komt veel op je af. Dat begint al in de allereerste fase - als de woning nog niet eens te koop staat! Dit zijn de acties die je in die beginfase moet ondernemen.: De drie belangrijkste vragen zijn.: Er zijn drie vragen die meestal centraal staan bij het verkopen van een woning.: 1 Wat is mijn huis nu waard en welke verkoopprijs is maximaal haalbaar? Je kunt één of meerdere makelaars inschakelen voor een gratis waardebepaling. Zo krijg je snel een zeer concreet beeld van de huidige verkoopwaarde van jouw woning. Tevens krijg je inzicht in de verkoopwaarde van de woning. 2 Hoe snel kan de woning verkocht worden en wat is de meest effectieve manier?
Huis verkopen stappenplan.
Dus daar moet je zeker te vinden zijn. Aantrekkelijke publiciteitsborden waar je niet naast kunt kijken, massale flyering in elke bus uit jouw buurt, Google, Facebook, YouTube, remarketing. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij doen voor de verkoop van jouw eigendom. Stap 8/11 - Hoe kopers begeleiden? Kandidaat-kopers zijn op zoek naar hun nieuwe thuis, vaak een belangrijke fase in hun leven. Probeer ze in de eerste plaats op hun gemak te stellen, geef ze het gevoel dat ze al thuiskomen. Smaken en kleuren verschillen. Schrik dus niet op als een bezoeker jouw gezellige living helemaal niet mooi vindt dit kan een koopsignaal zijn of plots hevig begint te onderhandelen. Misschien kan een onafhankelijke makelaar voor jou de ideale oplossing zijn? Onze makelaars nemen dagelijks voldoende tijd om naast de verkoper, zeker ook de kandidaat-kopers hierin te begeleiden. Tips hoe wij kopers begeleiden. Stap 9/11 - Onderhandelen van een uitgebracht bod. Hoera, een bod! Wanneer een kandidaat-koper een goed bod uitbrengt op jouw woning, haal dan de champagnefles maar boven! Valt het bod tegen? Dan is dit het moment om jouw beste onderhandelingstechnieken naar boven te halen of doe gewoon beroep op één van onze makelaars -.;
Hoe kan ik een verhuurd huis of appartement verkopen?
GRATIS BOD AANVRAGEN. De Vastgoedvragen: Kan je een verhuurde woning verkopen? Share on facebook. Share on twitter. Share on linkedin. Ik wil mijn verhuurde woning verkopen. Dan ben je bij Bobinvest meteen aan het juiste adres. Er zijn talrijke redenen waarom je een verhuurde woning niet meer als opbrengsteigendom in jouw bezit wil hebben. Zo kan je de woning geërfd hebben van jouw groot ouders, maar zie je de administratie en alle plichten van de goede huisbaas niet zitten. Misschien betalen de huurders niet en ben je al dat gedoe met de deurwaarder beu. Wat de redenen ook mogen zijn. Wij leggen even uit hoe je een verhuurd huis of appartement kan verkopen. Wat met de huurder? In principe verandert er voor de huurder niets. Jij verkoopt de woning en de nieuwe koper neemt gewoon het huidig huurcontract over. De nieuwe eigenaar krijgt alle plichten van de goede huisbaas. Jij trekt de deur achter jou dicht en kan met de opbrengst leuke, nieuwe dingen doen. Wie een verhuurde woning verkoopt, moet geen rekening houden met zijn huurders.
Verkoop van een woning: welke attesten zijn verplicht? Blog immoweb.
Home Verkopen Fiscaliteit Verplichte attesten bij de verkoop van je woning. Leestijd: 2 min. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op LinkedIn. Verplichte attesten bij de verkoop van je woning. De verkoop van een woning brengt niet alleen opknapwerk, maar ook papierwerk met zich mee. Als eigenaar moet je verplicht een aantal attesten kunnen voorleggen. De juridisch adviseur van Immoweb geeft je graag een woordje uitleg. Verkopers denken soms dat de administratie bij deverkoop van een woning pas start op het moment dat de deal rond is, en hetcompromis en de notariële akte getekend worden. Bij de verkoop van je huis ofappartement moet je echter nog heel wat andere attesten kunnen voorleggen. Over welke attesten hebben we het dan? Als verkoper ben je wettelijk verplicht om vanaf destart van de verkoop in het bezit te zijn van zeven documenten: hetbodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het keuringsattest van deelektrische installatie, het energieprestatiecertificaat, hetpostinterventiedossier, het kadastraal plan en de gegevens rondoverstromingsgevoeligheid.

Contacteer ons