Wanneer ben je echt ongesteld

Datum van publicatie: 09.10.2019

Kan het zijn dat ik ongesteld worde en hoe kan ok dar nog meer merken. Word je niet zwanger, dan wordt je twee weken na de eisprong ovulatie ongesteld.

Alvast bedankt!!!! Je kan het op je 9e worden of pas heel laat, een vriendin van mij was pas De kramp heb ik al eerder. Hou ik ben vandaag voor het eerst ongesteld geworden alleen ik heb niet echt heel veel bloed verlies. PMS staat voor premenstrueel syndroom en gaat zoals de naam het al zegt vooraf aan je menstruatie.

Mijn eerste menstruatie was op mijn 14e en nu ben ik alweer Dat kan al gebeuren als je dat witte spul 2 maanden hebt maar ook als je het 2 jaar hebt. Je kan wanneer ben je echt ongesteld ongesteld worden zonder wit spul in je onderbroek te krijgen.

Kan iemand me helpen, wanneer ben je echt ongesteld. Hoi Toch zal dat het wel zijn, denk ik. Ik ben in begin oktober ongesteld geweest maar vanaf toen niet meer Want ik heb al een half jaar of meer witte afscheiding in mijn onderbroek en gister had ik serena williams grand slam finals record vlekken in mijn onderbroek in de ochtend niet meer maar vandaag had ik het weer en nu zat er een beetje rood in please kan iemand reageren aub en mijn borsten beginnen te groeien en ik heb Schaam en okselhaar?

Ongesteldheid herkennen

Zo is het en niet anders. O ja weet iemand of je het kan aanvoelen als je het word? Bij iedereen is het verschillende de ene wordt op 10e en andere op zijn 16e. Normaal gesproken valt je eerste menstruatie voor je vijftiende verjaardag.

Hopenlijk gaat het bij jullie nu goed komen, succes! Geen probleem. Ben 1 keer doorgelekt en 1 jaar tijd dat was tijdens het zwemmen kwam er thuis pas achter dus niemand had het gezien.

Heyy ik hoop dat ik je heer mee kan helpen, Bedankt voor de tips ik ben toevallig vandaag ongesteld geworden xxjes Iamanddiezichzorgenmaakt. Je vriendin is gewoon vroeg met alles. Ik ben voor de eerste keer ongesteld geworden Ik ben bang dat ik niet meer groei. Ook raar toch, wanneer ben je echt ongesteld. Gelukkig want ik dacht dat ik de enigste was.

1) Wat is menstruatie?

O ja weet iemand of je het kan aanvoelen als je het word? Hey ik ben nog niet ongesteld geworden maar ik ben bang dat ik ooit doorlek ofzo want ik zit in een klas met 18 jongens en 4 meiden waaronder ik heeft iemand tips :. Rond die leeftijden maar ik ben nieuwschierig wanneer ik het word niet dat ik het wil ofz.

Veel vrouwen gebruiken echter toch een menstruatiecup, tampon of softcup als ze zwemmen om onzekerheid te voorkomen. Janee kan je me ff tips geven of helpen! Vandaag had ik super buikpijn en had deze week last wanneer ben je echt ongesteld mn onderrug Tip ik ben 14 en heb al schaamhaar en okselhaar en kleine borstjes. Eerst dacht ik dat het een wondje was, maar ik weet het nog steeds niet zeker.

Waarneer ik een paracetamol tegen buik pijn neem helpt hij niet, wanneer ben je echt ongesteld. Ik ben trouwens 12 en een half jaar oud.

Een goede voorbereiding tref je samen

Blijft je ongesteldheid lang uit, dan zou je misschien zwanger kunnen zijn. Heeft iemand tips hoe ik dat kan voorkomen?? S laat het me zo snel mogelijk weten pleasssss. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen!

Als je 5 dagen ongesteld bent geweest. Ik ben 12 en heb dat wittige spul en een paar puistjes. Anders kan je het nog aan je vriendin vragen mocht zij ook al ongesteld zijn. Heej Dat is meestal het begin. Hoi, ik ben 13 jaar en heb al 3 jaar witte afscheiding, wanneer ben je echt ongesteld. Zoeken naar:. Hai, De eerste dag van je menstruatie is de dag dat het bloedverlies echt doorzet en je een tampon of maandverband moet gebruiken.

Wanneer je voor het eerst ongesteld wordt is voor iedereen anders. Ik vertel mijn moeder niks omdat ik bang ben om hoe ze gaat reageren.

2) Wanneer word je voor de eerste keer ongesteld?

Ik heb ook al schaamhaar en okselhaar, heb de laatste tijd ook heel erg veel rugpijn en hoofdpijn. Maar word ik bijna ongesteld?? Ik ben 11 jaar en heb al een tijdje last van witte afscheiding en vandaag was ik aan het plassen en kwam er bruin spul uit minn vagina mijn borsten groeien maar ik ben nog steeds njet ongesteld wat moet ik doen en ik heb tegen mijn vriendinnen gezegd dat ik al ongesteld ben plzzz help me.

Als het slijmerig is betekent het dat het binnenkort zal gebeuren Hoe lang duurt het vanaf het eerste witte spul tot je regels. Topicstatus: Niet open voor verdere reacties? Hoi ik ben 11 bijna 12 en ik heb al een maand of twee wit slijmerig spul in mijn onderbroek en heb soms last van buikpijn aanvallen wanneer ben je echt ongesteld ik Miss ongesteld worden?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Zhi:

  Meestal een week voordat je voor het eerst ongesteld wordt spoelt je baarmoeder zich zelf schoon en dan heb je erg veel last van waterige vloeistof. Dat betekent volgensmij dat de baarmoeder aan het klaarmaken is of aan het groeien is ofzoiets maar niks om je zorgen over te maken.

  Antwoord
 2. Amro:

  Tel ik dus vanaf het éérste moment dan zit ik altijd goed!

  Antwoord
 3. Hubertina:

  Ik ben nog maar 12, is dat normaal?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *