Mobiel streamen naar smart tv

Datum van publicatie: 09.10.2019

Ik gebruik nu Samsung smartview en parrot 2, ik zou dit graag vanaf 1 applicatie doen eventueel een betaalde commerciële versie. Zo kun je met je tv toegang krijgen tot de media en bestanden die op je NAS staan of de gedeelde mappen op je computer.

Maar voor schermspiegeling heeft u een USB-adapter nodig. Een goede en eenvoudige mediaserver is BubbleuPnP. Denk bijvoorbeeld aan series van Netflix die je op tv iPad opstart en via de Apple TV op je tv laat weergeven of een YouTube-video die je op je smartphone opzoekt en naar je tv stuurt middels de Chromecast.

Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'. Reactie op: 10 jaar Homecinema Magazine - win een Miracast Miracast is eveneens geschikt voor Android, maar de kwaliteit van Miracast laat nog wel eens te wensen over.

In this article Technologie uitgelegd.

Heos systeem werkt niet goed. Het is echter zeker de moeite waard om te kijken naar andere mediaservers, die wellicht nog mooier en beter zijn. Bekijk ook   Google geeft meer informatie over gamestreamingdienst Google Stadia.

Apps van tv-fabrikanten De meest logische en handige manier om je smartphone of tablet met een tv te verbinden is door gebruik te maken van mobiel streamen naar smart tv applicaties die fabrikanten uitbrengen. Dan zijn onderstaande opties goede alternatieven.

Je smartphone of tablet verbinden middels MHL

Het voordeel van deze koppeling is dat de apparaten middels het WiFi-netwerk en een communicatieprotocol met elkaar kunnen communiceren. De officiële Lightning-adapters van Apple bevatten een extra Lightning-poort om op te laden tijdens het bekijken van inhoud op een tweede scherm.

Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je televisie. Ik heb de tv via een lan-kabel aan het modem gehangen.

Indien je toestel over infrarood beschikt, zoals de Galaxy S5 en Galaxy S6 kan dit via infrarood en op bijna iedere tv ook TV's die niet verbonden zijn met internet. Daarbij zijn er heel veel apps die Airplay ondersteunen.

 • Bestanden afspelen van mobiele apparaten Koppel je mobiele apparaat aan de tv en selecteer je video's en foto's.
 • TV fabrikanten bieden zelf apps aan voor makkelijk streamen Niet alleen Android televisies maken het streamen eenvoudig. De beste televisie.

Let op: Voor de functionaliteiten die hier beschreven worden, 7 dagen in de week. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, moet zowel je smartphone als je smart TV verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi netwerk, mobiel streamen naar smart tv. Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, smartphones en gadgets!

Lees meer over Google Cast. Apps van tv-fabrikanten De meest logische en handige manier om je smartphone of tablet met een tv te verbinden is mobiel streamen naar smart tv gebruik te maken van de applicaties die fabrikanten uitbrengen. Denk maar eens aan diensten als: Netflix, Hulu of Amazon Video.

Apps van tv-fabrikanten

Beide apparaten maken draadloos verbinding met je smartphone of tablet en worden fysiek met de tv verbonden voor audio en beeld. Apps van tv-fabrikanten De meest logische en handige manier om je smartphone of tablet met een tv te verbinden is door gebruik te maken van de applicaties die fabrikanten uitbrengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Live streamen met YouTube. Lees meer over DLNA. Apps van tv-fabrikanten De meest logische en handige manier om je smartphone of tablet met mobiel streamen naar smart tv tv te verbinden is door gebruik te maken van de applicaties die fabrikanten uitbrengen.

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand. Controleer of een OS-update beschikbaar is voor uw telefoon en upgrade naar Android 6. Bovendien, in situaties waar u geen wifi hebt of een zwak draadloos signaal hebt, terug te vinden op zijn cd Jansmit.

Redenen voor video streamen naar TV

Dit veronderstelt dat uw tv of monitor over een USB-ingang beschikt die in staat is om bestanden weer te geven vanaf een aangesloten opslagapparaat. Video streamen naar TV. Veel televisies, smartphones en tablets ondersteunen Miracast. Gaarne hulp.

Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Ook kun je verder lezen via onderstaande links. Dankzij DLNA, het meest bekende communicatieprotocol, doelsoorten zijn lokaal uitgestorven of hebben juist nieuwe gebieden weten te van der meer ijmuiden iens. Ze kunnen elkaar niet vinden.

Muziek kun je ook streamen naar bepaalde wifi-speakers. Spotify muziek naar je home cinema set of receiver streamen: hoe werkt het. New features of Smart View include: 1.

Wat is screen mirroring?

Met de Windows Mediaspeler beheer je de bestanden die je wilt afspelen. Miracast is een relatief nieuwe mogelijkheid om het scherm van je smartphone of tablet op tv te laten spiegelen. Zo ziet Samsung graag dat de eigen tablets en smartphones gebruikt worden en zijn de mogelijkheden dus groter voor bezitters van deze apparaten.

Miracast is een relatief nieuwe mogelijkheid om het scherm van je smartphone of tablet op tv te laten spiegelen. Alles over smart home Smart home advies Smart home beginnen Smart home top 10 Smart home blog  Smart mobiel streamen naar smart tv nieuws Smart home reviews Smart home aanbiedingen Smart home installateurs Smart home merken Uitgelicht: Brightday tickets.

U kunt ook een tablet op uw tv aansluiten met een USB-kabel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jafar:

  Op Samsung Smart TV-modellen uit en hoger voer je een viercijferig nummer in dat op het scherm wordt getoond.

  Antwoord
 2. Puja:

  Beiden doen eigenlijk hetzelfde; ze maken het mogelijk om media van je smartphone of tablet weer te geven op tv.

  Antwoord
 3. Joe:

  Markeren als ongepast.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *