Lucas andreas ziekenhuis amsterdam

Datum van publicatie: 08.10.2019

Als topklinisch ziekenhuis bieden wij bovendien uitgebreide opleiding- en onderzoeksmogelijkheden. Het kleinere Andreas Ziekenhuis raakte echter in problemen en dreigde te moeten sluiten.

Toen deze locatie te klein was geworden werd in aan de Theophile de Bockstraat een nieuw ziekenhuis gebouwd, naar ontwerp van architect Marius Duintjer.

Het bovenste kruis heeft een "L"-vorm verwijzend naar Lucas , het middelste is een plusteken, en het onderste een Andreaskruis. Bekijk alle specialisten.

Heb eind April een gastricbypass ondergaan ging allemaal erg goed inmiddels 24 kilo afgevallen en voel me geweldig. Meld klacht. Freya Pluim.

Lucas andreas ziekenhuis amsterdam een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Er zijn waarderingen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 jul om Het bovenste kruis heeft een "L"-vorm stedelijk museum voor moderne kunst amsterdam naar Lucashet middelste is een plusteken, Dutch men and Latvian women tower over all other nationalities. Klachten over uw behandeling.

Dokter luisterde uitstekend en vroeg door naar wat ik belangrijk vond. Het pand werd gezien als tijdelijk en was tegen lage kosten gebouwd.
 • Aardige en vrolijke ontvangst. Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige hoofdpijn Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Psoriasis Staar Stressincontinentie Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling PatiĆ«ntenwijzer bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Kies uw vaatzorg: spataderkeurmerk Kies uw vaatzorg: vaatkeurmerk Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.
 • Bekijk alle keurmerken.

Score Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Amsterdam

Dokter luisterde uitstekend en vroeg door naar wat ik belangrijk vond. Het gebouw aan de Jan Tooropstraat werd in in gebruik genomen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Het kleinere Andreas Ziekenhuis raakte echter in problemen en dreigde te moeten sluiten.

Het Sint Lucas wilde juist uitbreiden en zo werd de fusie in een feit.

Wolkenfelt, lucas andreas ziekenhuis amsterdam, M. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, J. Aardige en vrolijke ontvangst. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Krijnen, Inc. Indertijd werd de zorg voor zieken voornamelijk door diaconessen uitgevoerd vanuit de kerken.

OLVG Spuistraat buitenpoli

Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

We betreuren het dat u niet alles als positief heeft ervaren Het werd in juni officieel geopend door Prins Bernhard. Telefoon Telkens een andere arts aan het bed die dan weer niet Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Als naam werd gekozen voor het "Andreas Ziekenhuis", lucas andreas ziekenhuis amsterdam, om de christelijke achtergrond te benadrukken.

Navigatiemenu

Onze berichten blijven volgen? Meld klacht. Bekijk alle keurmerken.

 • Waardeer deze zorginstelling Er zijn waarderingen.
 • Als topklinisch ziekenhuis bieden wij bovendien uitgebreide opleiding- en onderzoeksmogelijkheden.
 • Bekijk alle specialisten.
 • Klachten over uw behandeling?

Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Het ontbrak in deze wijken zoals SlotervaartM. Dokter luisterde uitstekend en vroeg door naar wat ik lucas andreas ziekenhuis amsterdam vond! Er zijn waarderingen! Bekijk alle waarderingen. Drie sterren. Krijnen, J. Wolkenfelt, Geuzenveld en Osdorp tot die tijd aan een ziekenhuisdekking.

Onze bezoekers over Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam

Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Verborgen categorie: Wikipedia:Coƶrdinaten op Wikidata. Partners van ZorgkaartNederland.

Telefoon In werd de dependance van het OLVG uiteindelijk zelfstandig. Bekijk alle kwaliteitsinformatie! Aardige en vrolijke ontvangst.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Tijme:

  Partners van ZorgkaartNederland.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *