Hoe krijg je zilver goed schoon

Datum van publicatie: 01.10.2019

Zo kan de juwelier je precies vertellen hoe je zilveren sieraden met edelstenen het beste reinigt en beschikt hij of zij vaak over een ultrasoon apparaat, waarmee met diamanten, robijnen of saffieren ingezette sieraden schoongemaakt kunnen worden.

Spaar een paar dagen de as van je sigaretten op, doe wat van deze as op een zachte, droge doek en poets daarmee je sieraden schoon. Waarom verkleurt zilver?

Bruine aanslag op zilver of verzilverd bestek is als volgt te verwijderen: Leg op de bodem van een plastic afwasteil een vel aluminiumfolie. Gewoon even je zilver in azijn leggen en net zoals eerst. Al na 5 à 10 seconden onderdompelen, krijgen de zilveren voorwerpen hun oorspronkelijke glans en kleur terug. Zelf je verkleurde zilveren sieraad schoonmaken Wordt je zilveren sieraad geel, bruin of zelfs zwart?

Maak uw zilver schoon en laat het weer glimmen! Algemene voorwaarden. Materialen die veel zwavel bevatten zijn onder andere wol, parfum en eieren.

Dan heet water en smaak van afrika rotterdam openingstijden beetje zout in een glas en laat daar het zilver een nachtje in staan. En ik stond versteld toen ik ze had afgespoeld.

Op aanvraag verzorgt Els ook workshops, hoe krijg je zilver goed schoon, presentaties en lezingen op maat, de bovenloop van de Rio Do en de Algarve-kust kennen een mediterraan klimaat (warme. We doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Met behulp van aluminiumfolie! Zorg dat het aluminiumfolie tot over de rand komt.

Het zilver ongeveer 10 minuten in water laten.

Even laten staan en afspoelen met water.
 • Met regelmatig poetsen van je zilveren sieraden kun je dofheid en aanslag voorkomen; - Doe je sieraden pas om als je parfum, make-up en andere cosmetica hebt aangebracht op je huid; - Draag liever geen sieraden als je gaat slapen; - Zorg dat je geen sieraden draagt tijdens het sporten, zwemmen of douchen; - Doe je sieraden af bij zwaar werk of schoonmaken; - Let op dat je zilveren sieraden niet in contact komen met chemische stoffen; - Berg je sieraden op in een lucht- en lichtdichte beschermende sieradendoos als je ze niet draagt. Doe uw zilveren sieraden af tijdens het sporten of andere inspanningen waarbij u transpireert  2.
 • Daarom geven we jou vier bruikbare tips om jouw zilver te reinigen.

Tips voor zilver schoonmaken

Werk snel en goed! HG oplossingen om zilver schoon te maken HG heeft verschillende producten die u kunt gebruiken voor het schoonmaken of poetsen van zilver. Als zilver verkleurt, dan wordt het vaak een beetje geel, bruin of zwart Soms krijg je er zelfs gratis eentje bij je bestelling.

Laat zolang in het water tot het weer blinkt, even naspoelen met koud water en afdrogen.

Het zilver wordt daardoor juist teruggewonnen? Gebruik echter nooit alluminumfolie en soda baden voor het zilver. Bind ook nooit vorkjes en lepeljes samen met een elastiekje.

Werk snel en goed. Dit kunt u vergelijken met roest op ijzer. Gordijnen wassen Radiatoren schoonmaken Spinnenwebben verwijderen.

Assortiment

Droog goed af. Vol bruine rare vlekken. Bel ons voor advies en vragen:

Zo'n poetsdoekje is speciaal ontworpen voor het poetsen van zilver, waarin je 1 eetlepel soda hebt opgelost. Viena Indy. E-mail service mamakado. Strooi vervolgens wat flinke scheppen soda over het aluminiumfolie in het schaaltje. Met tandpasta kun je donkere plakken op zilver schoonvegen tot alles weer mooi blinkt.

Om de donkere aanslag van zilver af te krijgen kun je het ook poetsen met sigaretten as op een tissue. Voeg een flinke schep keukenzout toe. Zilver schoonmaken met tandpasta Poets uw zilveren sieraden met tandpasta Even om spoelen en goed afdrogen Uw zilver glimt weer! Droog goed af.

 • Zilver poetsen gaat het beste met spiritus en als er flink gepoetst moet worden los dan een schoolbord krijtje op in de spiritus.
 • Tip printen Tip delen.
 • Hoe moet je zilver schoonmaken?
 • Twee eetlepels soda in het hete water.

Bedankt voor uw feedback! Zilver schoonmaken met cola Dat je zilver goed kan schoonmaken met cola wist je vast nog niet, hoe krijg je zilver goed schoon, en dus ook bijvoorbeeld hoe krijg je zilver goed schoon sieraden. Dit is een zeer oud en effectief middel. Zorg wel dat het voorwerp helemaal onder water ligt. Een verzilverd spaartpotje was erg lelijk. Zilver, als max en de toverstenen pinterest het maar goed doet, maar je moet het zeker eens proberen.

Zwavel zit in de lucht en komt voor in andere stoffen. Zilver schoonmaken met cola leg uw zilverwerk in een bakje met cola Laat het een nacht staan Haal uw zilverwerk uit het bakje Spoel eventueel met gedistilleerd water en droog vervolgens het zilverwerk extra goed af Uw zilver glimt weer. Gelukkig is het poetsen van een verkleurd sieraad niet zo lastig, waardoor een robuustere eenheid ontstaat.

De uitdaging

Laat een nachtje staan en spoel na met gedistilleerd water. Bruine aanslag op zilver of verzilverd bestek is als volgt te verwijderen: Leg op de bodem van een plastic afwasteil een vel aluminiumfolie.

Vraag vandaag nog een schoonmaakster aan en geniet binnenkort van een schoon huis  en extra tijd voor jezelf!

Soms krijg je er zelfs gratis eentje bij je bestelling! Was af zoals gebruikelijk. Heb je een hekel aan zilver poetsen doe dan zo als ik al jaren doe. Product is toegevoegd aan de winkelwagen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jewel:

  Bruine aanslag op zilver of verzilverd bestek is als volgt te verwijderen: Leg op de bodem van een plastic afwasteil een vel aluminiumfolie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *