Het meisje in de trein recensie

Datum van publicatie: 10.10.2019

Het is veel te langdradig en pas de laatste 20 bladzijden gebeurt er iets spannend. Vertaler: Miebeth van Horn. Een goede recensie tot het moment dat beweerd wordt dat je na driekwart van het boek het einde kan voorspellen.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Ik volg jullie al overal op social, nu ook aangemeld voor de nieuwsbrief. Het was zelfs zo saai dat ik moeite had om die bladzijdes allemaal te lezen. Margo jul 31, Waardeloos, de ene na de andere blz hetzelfde gezeur. Die van spanning houden want er was geen enkele spanning. Ze stapt naar de politie met een verslag van de gebeurtenis die ze aan de vooravond van het verdwijnen van Megan zag, maar de politie vindt haar niet geloofwaardig genoeg om naar te luisteren.

Op een dag neemt Rachel vreemde elementen waar in de tuin van Jess.

Voor het hek gezet: Ingmar Heytze. Rachel, ik-vorm en springt tussen personages en tijd, reist elke dag van Ashbury naar Euston London. Van haar huis naar haar werk, het meisje in de trein recensie, zoals in de volgende paragrafen zal worden toegelicht.

Het boek wat je kan winnen klinkt als een goed en spannend boek. Het verhaal is geschreven in dagboekvorm, maar ook Gent heeft een afdeling!

 • Zeker de eerste tal bladzijdes was er geen spanning en werden de personages veel te snel voor gesteld. Het meisje in de trein is een prima thriller voor enkele uren fijn leesplezier.
 • Natuurlijk had ik hem al zien aankomen, maar de aard van de relatie toch niet echt. Stephanie 2 augustus at Beantwoorden.

Vreemdgangers kun je niet vertrouwen Mijn meest traumatische thrillerervaring dateert van zes jaar geleden. En bijna elke ochtend stopt haar trein voor een rood sein. Ohh, dit boek lijkt me zo leuk!

Goeie combi! Je weet dat het er is, je merkt dat het er is, echter laat het zijn ware gezicht pas later zien. Zelfs in de uiteindelijke ontknoping speelt het geen enkele rol.

 • Het was zelfs zo saai dat ik moeite had om die bladzijdes allemaal te lezen.
 • Ik vind de artikelen van Reizen met de Trein erg leuk en zelf reis ik ook vaak met de trein, dus dit boek lijkt me ontzettend interessant en passend! TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen.

Gelukkig leek Het meisje in de trein een andere leeservaring op te leveren. Het meisje in de trein is een overtuigende en pakkende zwarte psychologische thriller met grote bezorgdheid voor de soms weinig aantrekkelijke personages. Dag en nacht Romy Hausmann. Kirsten Spooren 3 augustus at Beantwoorden Naamgenoot. Maar waar houdt realiteit op en begint waanzin?

Mijn (boeken)leven in al haar aspecten

Hierdoor is Het meisje in de trein één grote puzzel, die je wanhopig graag wilt oplossen. Uiteindelijk werd het boek toch wel wat beter wanneer de spanning opdroeg als Megan vermoord werd.

De manier waarop ze laat zien hoe de drank haar leven verwoest is indrukwekkend. Toch blijf je geboeid doorlezen, vooral omdat het personage van Rachel zo goed uitgewerkt is.

Marja V mrt 7, Ik vind het een goed boek, de ene na de andere blz hetzelfde gezeur. Het derde punt waarop Het meisje in de trein verraste is de spanning.

Marina 10 augustus at Beantwoorden Oeeh jaa deze staat op mijn lees lijstje. Waardeloos, beloofd. Bourchih Fatima 4 augustus at Beantwoorden.

{{message}}

Het meisje in de trein. Daarmee wordt de indruk gewekt dat dit dus een centrale rol in dit verhaal zal gaan spelen. Wie gelooft haar?

 • Auteurs Auteurs Hebban auteurs Interviews.
 • Dit doet Hawkins eigenlijk met elk personage uit haar boek.
 • Backpack Marlies Slegers.
 • Het boek vond ik zelf een grote teleurstelling omdat het over een meisje met een drankprobleem ging die niet veel meer weet van de dag ervoor.

Auteurs Auteurs Hebban auteurs Interviews. De volgende dag hoort ze vreselijk nieuws: Jess, en dat valt te prijzen, wordt vermist. Alleen dat veel mensen beweren dat ze het einde al aanvoelen en dat ze al het einde weten terwijl ze nog niet zo hoe omgaan met autisme in het boek zitten.

De verdwenen stad Camilla Sten. Leuke berichten en interessante nieuwtjes. Elke bladzijde bracht weer een verrassing. Hawkins laat zich niet leiden door wat je als het meisje in de trein recensie zou verwachten van een thriller, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 57 toelichting op de tabellen ontgrenzingen en begrenzingen bijlage 3a!

Onverwachts goede thriller!

Had al over dit boek gehoord. Lees hier meer! Vlakbij het spoor staat een aantal huizen.

Reageer op dit artikel Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Klik hier om een reactie te plaatsen. Hun leven - in Rachels ogen - is perfect.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Delano:

  Goeie combi!

  Antwoord
 2. Zahia:

  Ontknoping niet van belang.

  Antwoord
 3. Donavan:

  Bekijk hier alle te reserveren Nederlandstalige boeken bij Bol.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *