Fietsen in de duinen zeeland

Datum van publicatie: 25.07.2019

Scan dan de QR-code met de route. Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken.

Over rustige landwegen bereikt u het middeleeuwse Brugge. Je doorkruist ook de Verdronken Zwarte Polder en het nieuwe natuurgebied Waterdunen. Verzending Algemene Voorwaarden aankopen bij Fietsenopfietsen. Door Rani Merckx. Home Libelgië De 6 mooiste fietsroutes in Zeeland.

Verder over fietspaden langs de Damse Vaart en het met statige populieren omzoomde Leopoldkanaal, een natuurreservaat waar prachtige vogels te bezichtigen zijn.

Deze route begint en eindigt in Landhuis Sere in het pittoreske Noordwelle. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Onthoud mij. Langs een waterloopje rij je richting het Zwin, komt u in de Vlaamse badplaats Knokke waar u overnacht, fietsen in de duinen zeeland.

Volg de weg m.

Duivelse Molens:

Ga rechtsaf en volg deze weg 91 m. Deze kleine stad, die rijk is geworden door handel, nijverheid en visserij, telt honderden monumenten. Klik op het blokje om een onderdeel te activeren. Zeeland is benoemd tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform. Normale prijs  ,- Aanbiedingsprijs  ,-.

Fietsreizen in: Europa Nederland Zeeland. Heb je al een account. Langs havens met ambachtelijke n moderne bedrijvigheid. Dit bericht niet meer tonen Sluiten. Of te weten van wie het standbeeld is waar je voor staat en wat diegene voor Zeeland heeft betekend.

Geniet van een advertentievrije site

Rij door duinen, pittoreske dorpjes en uitgestrekte weilanden. Het e-mail-adres van je kennis. Lees meer Het hotel is gelegen aan de gedempte kade waar vroeger de schepen aanlegden.

Kies voor de route van 30 of 61 kilometer. Zeeland is land in zee, een land van kusten. Een moment voor Tholen Deze fietsroute van 77 kilometer gaat langs oude boerderijen op Tholen en Sint Philipsland? Zeeuwse pontjes.

Afstand: 0.

Vanuit Veere fietst u terug naar Middelburg en gaat u huiswaarts. We hebben genoten van de reis, afwisselend landschap, goede fietspaden, goede hotels, een aanrader, en natuurlijk speelde het mooie weer een grote rol.

Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je een nieuwsbrief toe te sturen.

 • Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Ga akkoord met de voorwaarden aub.
 • Als gast kun je gebruik maken van de sauna, jacuzzi, bar en het zwembad.
 • De Walendijk langs Nieuwesluit brengt je weer naar Breskens.
 • Triangle Bekijk andere activiteiten Fietsen in Zeeland.

Via een klein omweggetje door Nieuw Haamstede beland je bij de Westerlichttoren, met zijn 58 meter een van de hoogste vuurtorens van Nederland. Ga linksaf en volg deze fietsen in de duinen zeeland 75 m. Accommodaties: Hotel. Dat is de Zilte route in een notendop. Registreer je hier. Over de 5 kilometer lange Zeelandbrug steekt u de Oosterschelde over naar Noord-Beverland?

Toon volledige routebeschrijving. Bunkerroute Walcheren De Bunkerroute is  ruim 66 kilometer kwijtschelding bijzondere bijstand den haag laat je de stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog zien.

Noord-Beveland ligt  tussen de Oosterschelde en het Veerse Meer.

Bezoek de oude scheepswerf en ontdek jaar historie! Dijk- en Oorlogsmuseum Het Polderhuis vertelt het verhaal van de bombardementen. Dit is een kortere route die toch niet te missen is, de 20 kilometer lange tocht brengt je langs het eiland Schouwen met zicht op de polders, weidelanden en de Oosterschelde.

Tijdens de fietstocht kom je alles over de schelpdieren te weten. Lees hier meer over onze app. Meer informatie vindt u op: Eigen-Wijze Reizen Calamiteitenfonds.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jelani:

  De fietsroute gaat dwars door de uitgestrekte polders van eiland Tholen, een eiland van rust.

  Antwoord
 2. Alihan:

  Apple App Store. Dat is de Zilte route in een notendop!

  Antwoord
 3. Pilar:

  Download de app vandaag nog in een van de stores.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *