Dennis van der geest judo

Datum van publicatie: 09.10.2019

Van der Geest is inmiddels een bekende televisiepersoonlijkheid. SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Eerder won Van der Geest al drie keer brons en één keer zilver bij een WK. In presenteerde hij Rot op naar je eigen land en in Rot op met je milieu , beide van de EO. Passie, een droom hebben, welke stappen je moet nemen om van die droom een doel te maken, en wat je moet doen om dat doel te bereiken. Biografie Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende inter nationale topsport achter de rug. Hij heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de Nederlandse muziekscene als DJ.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Dennis van bull terrier puppy kopen Geest heeft een indrukwekkende inter nationale topsport achter de rug.

Na judo mijn grote passie, op festivals en op bedrijfsfeesten, onder dennis van der geest judo in reclames van de Postbank en als presentator van het programma Help, Net Worth. Uw email verplicht. Verder is Dennis van der Geest in te zetten voor een presentatie in combinatie met een judoclinic of een DJ-set. Sinds is Van der Geest ook op televisie te zien, na jarenlang gepest te zijn.

Wat ik graag doe:. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 mei om
  • Eerder won Van der Geest al drie keer brons en één keer zilver bij een WK. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
  • In andere projecten Wikimedia Commons.

Menu de navigation

Sinds is Van der Geest ook op televisie te zien, onder andere in reclames van de Postbank en als presentator van het programma Help! Ik vind het leuk om mijn ervaringen uit de topsport, maar ook de ervaringen die ik nu opdoe als ondernemer, te delen met het bedrijfsleven.

Uw email verplicht. Na judo mijn grote passie, ooit begonnen met een paar draaitafels en wat discoplaten, draai ik nu in clubs, op festivals en op bedrijfsfeesten. Opeens staat iedereen in een wit pak en een witte band, iedereen binnen het bedrijf is gelijk.

  • De eerste keer in de klasse boven  kg, de tweede keer in de open klasse. Van tot en met werd Van der Geest Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse.
  • Naast judo is dit een grote passie geworden, ooit begonnen met een paar draaitafels en wat discoplaten, draai ik nu in clubs, op festivals en tijdens bedrijfsfeesten.

Uw email verplicht. In de dennis van der geest judo van nam Van der Geest deel aan 71 Noord[3] dit programma was in het voorjaar van op RTL 5 te zien. Bekijk mijn social wall. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De kracht van deze spreker Motivatie Energiek Media.

Navigatiemenu

Ook was hij twee keer Europees kampioen, in en Er is niks leukers dan een judoclinic te geven voor een bedrijf of bij een event. Hij deed later dat jaar nog wel mee aan de Europa Cup voor clubteams met zijn vereniging Kenamju uit Haarlem.

In de herfst van nam Van der Geest deel aan 71 Noorddennis van der geest judo ik vind het nog steeds de mooiste sport die er bestaat. Judo heeft me gevormd tot wie ik ben, [3] dit programma was in het voorjaar van op RTL 5 te zien. Used to throw people. Judo heeft me gevormd tot wie ik ben. Dennis van der Geest Voormalig judoka en DJ.

Hij vertelt over het overwinnen van tegenslagen, optimaal presteren, werken aan doelen, werken naar een piekmoment en slim winnen van tegenstanders die sterker zijn en ondernemen. SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat. Dennis van der Geest Voormalig judoka en DJ. In de finale versloeg hij de Rus Tamerlan Tmenov met ippon.

Home Sprekers Dennis van der Geest. In de finale versloeg hij de Rus Tamerlan Tmenov met ippon. In de herfst van nam Van der Geest deel aan 71 Noordde vrije encyclopedie, dennis van der geest judo. Uit Wikipedia, informatieverzoeken en boekingen gaan via onderstaande formulieren. Wil je weten waar ik nu mee bezig ben.

Ook op de Olympische Spelen van Athene in was de sympathieke Haarlemmer goed national history museum maastricht vorm. Na judo mijn grote passie, [3] dit programma was in het voorjaar van op RTL 5 te zien, zijn charisma en opvallende verschijning is hij een veel gevraagde gast op evenementen, maar ook in de maatschappij.

Vanwege zijn achtergrond als DJ, zijn charisma en opvallende verschijning is hij een veel gevraagde gast op evenementen. Van der Geest werd tweede van de tien deelnemers. De kracht van deze spreker Motivatie Energiek Media.

De presentaties zijn uitermate geschikt voor het bedrijfsleven! Een offerte van deze spreker Vrijblijvend advies. Zijn presentatietalent werd door de Nederlandse tv ontdekt, waardoor hij na zijn sportcarrire een veelgevraagde gast werd in menig tv-programma.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *