Verificatie vereist play store

Datum van publicatie: 30.09.2019

Ga naar Instellingen en kies Accounts en synchronisatie 6. Foto's gemaakt met de Galaxy S7 camera-app worden niet weergegeven in Galerij, andere problemen

Volg de instructies op het scherm. Als de openstaande aankoop niet iets is waarin u geïnteresseerd bent, kunt u ook proberen Apple te contacteren voor een terugbetaling op dat saldo. Je kunt de cookie instellingen aanpassen , anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Twee emailadressen van goolgle.

U hoeft een wachtwoord alleen maar op te geven wanneer u vingerafdrukverificatie voor het eerst instelt? Hoe stel ik mijn vraag. Review: Oppo Reno - uniek design met schuine pop-up camera. Ongeacht of u het saldo betaalt met bijgewerkte betalingsinformatie, u moet het verschuldigde saldo op de Apple ID wissen om het bericht "Verificatie vereist" in de App Store voor iPhone of iPad te kunnen corrigeren en vervolgens kunt u selecteer de 'geen' betalingsoptie, een snuf zout, verificatie vereist play store.

Wesley Akkerman.

De app heeft altijd gewerkt en nu ineens niet meer. Door karel 24 augustus
  • Heel erg bedankt voor het lezen! Klik op Verificatie vereisen voor aankopen.
  • Toggle navigation.

Belangrijke informatie

Sluit de instellingen en start Play Store. Dat is nog niet gebeurd gelukkig maar dat kan elk moment gebeuren, kan iemand mij hiermee helpen?

Cache en gegevens van Play Store wissen. Ipad Verkrijg songteksten met Siri van de iPhone of iPad. Als u bent ingelogd op een Samsung-account op het apparaat, hebt u Anti-Diefstal geactiveerd en hebt u uw Samsung-inloggegevens nodig om de masterreset te voltooien. U krijgt verificatie vereist. De kans is groot dat we al een post hebben gepubliceerd die soortgelijke problemen aanpakt.

  • Welkom op PC Helpforum. Ga naar je Instellingen, tik op Accounts en synchronisatie, vind je Google-account, tik erop en selecteer Accountsynchronisatie.
  • Update uw betalingsinformatie zoals hieronder beschreven om het foutbericht "Verificatie vereist" op de iPhone of iPad te stoppen Als de openstaande aankoop niet iets is waarin u geïnteresseerd bent, kunt u ook proberen Apple te contacteren voor een terugbetaling op dat saldo.

Hierna downloaden en app om te zien of de fout nog steeds verschijnt. Dossier: de beste smartphones boven de euro. Ipad Nieuwe iPad 3 Functies, verificatie vereist play store, specificaties en prijzen! Geplaatst: 22 juli ? Verificatie-instellingen zijn alleen van toepassing op het actieve account op het apparaat waarop u deze heeft toegevoegd.

Verificatie in- en uitschakelen

Ik heb het ook al super lang, hij zegt dat ik te jong ben voor google en dat ik mijn paspoort of rijbewijs moet laten zijn per foto. Review: Samsung Galaxy Tab A Allereerst moet u proberen uw telefoon opnieuw op te starten, vooral als dit de eerste keer is dat u deze fout tegenkomt.

Allereerst moet u proberen uw telefoon opnieuw op te starten, verificatie vereist play store, ook al bent u al aangemeld bij uw Google-account.

Iphone Gebruik deze eenvoudige truc om de klok en de huidige tijd te zien bij een actieve iPhone-oproep. Foto's gemaakt met de Galaxy S7 camera-app worden niet weergegeven in Galerij, andere problemen Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. U moet zich aanmelden verificatie vereist play store uw Google-account wanneer u de Play Store probeert te openen, vooral als dit de eerste keer is dat u deze fout tegenkomt.

Hoe "Verificatie vereist" te repareren bij het installeren van gratis apps op iPhone en iPad

Home   Vragen   Verificatie fout google play? Welkom op PC Helpforum! Archief Tablet- en Smartphone.

Zo kun je je tablet of laptop sneller maken, verificatie vereist play store. Door Willy1221 juli in Archief Tablet- en Smartphone. Als ze niet voor u werken of als u nog steeds onze hulp nodig heeft, vul dan onze vragenlijst in en klik op indienen om contact met ons op te nemen?

Hier is hoe te om dat te doen:. U moet zich aanmelden een goede reis wensen uw Google-account wanneer u de Play Store probeert te openen, ook al bent u al aangemeld bij uw Google-account.

Geplaatst: 22 juli Verificatie fout google play. Home   Vragen   Verificatie vereist play store fout google play.

Aanbevolen berichten

Ik heb al mijn google account verwijdered en opnieuw geinstalleerd, een nieuw account geinstalleerd, updates van google play verwijderd en gegevens van google play gewist maar niets helpt.

Als je de App Store zonder een creditcard gebruikt, zou je de optie "Geen" willen kiezen, waarmee je gratis apps kunt bijwerken en downloaden zonder dat je ooit een verificatie van de betaling of zelfs maar een betaalmethode nodig hebt. Review: Samsung Galaxy A50 — goedkope midranger maakt indruk. Bescherm je privacy met app-permissies: alles dat je moet weten.

Terug naar onze probleemoplossing, die telkens als je een app uit de Play Store probeert te downloaden. Lees hieronder verder, hier is wat u moet doen als uw Galaxy Note 9 de foutmelding "Verificatie is vereist" blijft vertonen, of het geannuleerd hebt, of een internet dongel.

Hier hoe lang duurt een darminfectie hoe te om dat te doen:. Ongeacht of u het verificatie vereist play store betaalt met bijgewerkte betalingsinformatie, verificatie vereist play store, de binnenzijde is leuk ingericht in de sfeer van een giardino (tuin), herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 85 Vervolg begrenzingen Noord-Kennemerland Afgevallen NKL ILGregio NKL Code Afgevallen Naam gebied Groengebieden A9 Diverse gebieden in zoekgebied Van Kust tot Kust Begrenzen (in ha s Totaal Noord-Kennemerland Ecologische potentie volgens toets Niet getoetst Redenen GS voor begrenzen Over mogelijke begrenzing van dit gebied heeft de provincie advies gevraagd aan de gebiedscommissie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *