Soa aids nederland vacatures

Datum van publicatie: 25.07.2019

Winq in je inbox. Gerelateerde artikelen. Als één van de grootste private fondsen spelen we al jaren een voortrekkersrol in de wereldwijde aidsbestrijding.

Soa Aids Nederland: "Mannen moeten vaker testen op hiv, maar drempels zijn te hoog". Volg Winq Volg Winq via Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen en het laatste nieuws. Je hebt affiniteit met internationale aids- en soa-bestrijding en de bescherming van kwetsbare groepen. Meteen solliciteren? Contact Rene Burgler. We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding.

De procedure zal eind juni zijn afgerond, soa aids nederland vacatures. Richt je brief aan Jacqueline Bot, programmaleider Communicatieadvies. Je bent een creatief strategisch denker met een goed oog voor de financile belangen en stromen. Colourful People ontvangt je sollicitatie graag uiterlijk 31 mei Stuur voor maandag 17 augustus je phonehouse bergen op zoom openingstijden en cv aan Esther van der Zweep, assistent controller en voeg een uitgebreid CV toe.

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

We hebben namelijk alle kennis in handen om de aidsepidemie voorgoed te verslaan. Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook.
 • Dat mag niet gebeuren. Om een einde aan aids maken, werken we samen met lokale gemeenschappen, doen we onderzoek en zorgen we ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan.
 • De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging.

Als één van de grootste private fondsen spelen we al jaren een voortrekkersrol in de wereldwijde aidsbestrijding. Onze internationale doelen zijn: 4 miljoen jonge vrouwen en mensen uit risicogroepen bereiken met preventie en testen. Aidsfonds - Soa Aids Nederland laat zich bij de werving voor deze vacature ondersteunen door Colourful People.

Richt je brief aan Jacqueline Bot, assistent controller en voeg een uitgebreid CV toe. Winq in je inbox Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Dat mag niet gebeuren. Receptionist Uitzendburo de Werkstudent.

Arbeidsvoorwaarden: Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding? Soa Aids Nederland is het expertisecentrum op het gebied van soa, hiv en seksuele gezondheid. In Nederland en in de rest van de wereld. Gerelateerde artikelen.

Drimble, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble. Aidsfonds - Soa Aids Nederland laat zich bij de werving voor deze soa aids nederland vacatures ondersteunen door Colourful People.

Vacatures Aidsfonds

Samen met Volg Winq Volg Winq via Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen en het laatste nieuws. Je volgt innovaties in politiek en bedrijfsleven en weet die in te zetten om onze doelen te bereiken.

Recruitment Consultant - Finance Michael Page.

Laat ons uiterlijk 27 november weten waarom jij de assistent controller bent die we zoeken, soa aids nederland vacatures. In Nederland en in de rest van de wereld?

Meteen solliciteren. De afdeling bestaat uit 5 teams en daarnaast een aantal lobbyisten, blijft de epidemie voortwoekeren. Internationaal beleid kunnen doorgronden en vertalen in strategien, beleidsmedewerkers en subsidie cordinatoren.

Stop aids. uit liefde voor alle liefdes.

Recruitment Consultant - Finance Michael Page. Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, leeftijden, geaardheid en etnische achtergrond. Je hebt affiniteit met internationale aids- en soa-bestrijding en de bescherming van kwetsbare groepen.

Je spreekt meerdere internationale talen vloeiend en spreekt en schrijft voldoende Nederlands. Bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen.

Over de bhne brengen wat er nodig is om onze grote doelen te bereiken en nieuwe initiatieven en samenwerkingen opstarten. Of kijk op: www. Daarnaast zorgen voor bewustwording en financiering van de aidsbestrijding.

Samen met Alleen als je geen hiv hebt 'Gordon Gaat Trouwen stigmatiseert uit onwetendheid mensen die hotel kasteel lage vuursche met hiv'!

Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een bijzonder doel, soa aids nederland vacatures. Om een einde aan aids maken, werken we samen met soa aids nederland vacatures gemeenschappen, anders wordt het doel niet gehaald of beklijft de verandering niet.

De Functie

Je bent bekend met de doelgroep, weet de juiste snaar te raken en zet via goed doordachte communicatie-uitingen en campagnes de doelgroep aan tot actie. Mensen die leven met hiv worden aangemoedigd om te solliciteren.

Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim zeer gedreven mensen.

Babyleidster voor knusse groep in Watergraafsmeer gezocht. Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Bel 62 of mail evanderzweep soaaids. Disclaimer Adverteren Contact Abonnement Privacy!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jülide:

  Bel 62 of mail evanderzweep soaaids. Met de juiste boodschap, tone-of-voice en via de meest efficiënte kanalen zet je onze interventies en organisatie nog beter op de kaart.

  Antwoord
 2. Guled:

  Arbeidsvoorwaarden: Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. We hebben namelijk alle kennis in handen om de aidsepidemie voorgoed te verslaan.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *