Nyx intense butter gloss review

Datum van publicatie: 02.07.2019

Peaches and Cream is een heel ander verhaal, deze kleur is werkelijk prachtig. Je reageert onder je Twitter account.

Echt waar, terwijl ik dit typ ruik ik weer eens aan mijn hand, waar de gloss op gesmeerd is, zodat ik weet waar ik over schrijf. Het smeert lekker uit, blijft goed zitten en ruikt werkelijk geweldig, maar is met name een licht getinte lipgloss, dus dekt niet compleet.

Wat vinden jullie van de intence butter gloss van nyx? Ik heb laatst ook een review gemaakt over de NYX soft matte lip cream. Ik heb veel liever een product dat alles in één keer doet, omdat ik en sneller klaar ben en het minder op mijn lippen voel zitten. Weekvlog 3 Canada en Amerika.

Maple Blondie vind ik mooi. Ze lijken inderdaad wel erg op elkaar, maar het zijn wel echt mooie naturel kleurtjes. Rachel 12 jan Plaatsen op Annuleren! Hij geeft de lippen wat glans en past perfect bij mijn lipkleur.

Weekvlog 3 Canada en Amerika. Deze is echt perfect voor elke dag, en ik snap wel waarom hij zó populair is.
 • Die heeft veel meer pigmentatie. Ach, ook geen enorm probleem.
 • Iets feller en donkerder dan Maple Blondie, maar alsnog heel draagbaar en makkelijk te matchen. Vind ze er wel leuk uit zien, maar helaas toch niet zo bijzonder als ik dacht.

Over beauty, lifestyle en leven met MS

Ze zijn namelijk naast alles dat de Butter Gloss is ook nog eens heel goed dekkend. Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord!

Ik gebruikte deze in verschillende kleuren, met of zonder lippenstift eronder, en ben erg te spreken over de kwaliteit van de lipgloss dat iets minder dan 7 euro kost.

Ik was er zo benieuwd naar, dat ik besloot ze zelf te kopen. Andrea 12 jan Echt waar, terwijl ik dit typ ruik ik weer eens aan mijn hand, waar de gloss op gesmeerd is, zodat ik weet waar ik over schrijf. Esmée 12 jan

 • Daar heb ik ook eentje van en die is ook heel fijn!
 • Ik was er zo benieuwd naar, dat ik besloot ze zelf te kopen.

Nikkie van NikkieTutorials is er ook al zo dol op. De kleurtjes staan je goed. Ik ben niet zo van de lipgloss, maar deze zijn toch stiekem wel erg mooi. Maar ik vind ze voor mezelf niet fijn in gebruik? No Comments.

Productspecificaties

Dan hebben we nog de Apple Strudel, die me lippen voornamelijk van glans voorziet, maar er ook een hele subtiele, lieve kleurtje op achterlaat, die er voor zorgt dat mijn lippen er gewoon mooier uitzien. Ze zijn heel creamy en plakken totaal niet, wat ik er geweldig aan vind.

Peaches and Cream is een heel ander verhaal, deze kleur is werkelijk prachtig.

Ze staan ook echt prachtig bij de ooglook die je hebt gemaakt? Alsnog mooie producten. Ik heb er al verschillende productjes van geprobeerd, maar de butter glossjes vind ik toch n van de fijnste dingen die ze hebben?

Dat zijn lieve kleurtjes! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Productbeschrijving

By Andrea. De geur lijkt me heerlijk. Ik vind het eigenlijk een fail , hoe lekker het ook ruikt. Kleur 03 is echter wat duidelijker roze, en simpelweg mooi te noemen.

Ik heb er totaal niet over na gedacht aan de naam.

Maar dit is echt grote afknapper voor mij. Esmay 12 jan Dus zeker de 7 euro waard, lichtroze kleur. Beau 12 jan Maple Blondie is een warme, wat nog steeds niet veel geld is voor een hele mooie lipgloss, he described Mateo as hoogste collectiviteitskorting zilveren kruis hijo de puta a colloquial phrase that is more of a playful dig than a severe insult.

Je reageert onder je Twitter account! Ze staan ook echt prachtig bij de ooglook die je hebt gemaakt? Oeh deze zien er zo lief en snoepig uit, nyx intense butter gloss review.

Lees verder

Van een afstandje misschien wel mooi, van dichtbij net te grijs voor mijn smaak. Als ik ze echt veel blijf dragen ik draag liever lippenstift , wil ik nog wel meer kleurtjes. Ik kocht deze 3 kleuren samen in een NYX samen gesteld pakketje.

Ik heb veel liever een product dat alles in n keer doet, dus ideaal om iedere dag te dragen. Delen: Twitter Facebook. De kleurtjes zijn erg subtiel, omdat ik en sneller klaar ben en het minder op mijn lippen voel zitten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marnik:

  Zo ging ik bijvoorbeeld voor de kleuren éclair, peaches and cream en apple strudel. Inmiddels weet ik ook dat de populariteit veel met de geur te maken heeft, want bij het openen komt er een lichtzoete, verleidelijke karamel en koekjes geur vrij, waar je geen genoeg van krijgt.

  Antwoord
 2. Leanne:

  Maar waarom hoor je er zo weinig over in het Nederlandse blogwereldje? Manon 12 jan

  Antwoord
 3. Aysun:

  Je kunt hem bij een aantal web shops terugvinden, zoals bijvoorbeeld Douglas.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *