What is adaptive cruise control subaru

Datum van publicatie: 09.10.2019

Dat doet het merk met een heldere veiligheidsfilosofie. Rijondersteuning Adaptive Cruise Control.

Voortbordurend op de sterke carrosseriestructuur, kenmerkend voor elke Subaru, staan bij de Outback en de Levorg de actieve en passieve veiligheid op een zeer hoog niveau. Het systeem, zoals dat is te vinden op de Outback en de Levorg, behoort tot de nieuwste generatie van een technologie die in de afgelopen 25 jaar is ontwikkeld.

De verstevigingsframes zijn gemaakt van staal met een hoge treksterkte, dat niet alleen extra sterk maar tegelijkertijd ook extra licht is. Nog veiliger dankzij EyeSight Voortbordurend op de sterke carrosseriestructuur, kenmerkend voor elke Subaru, staan bij de Outback en de Levorg de actieve en passieve veiligheid op een zeer hoog niveau. De versies met een extra paar ogen voor de bestuurder staan vanaf september bij de Subaru-dealer.

Automatische remsystemen mogen dan nu wel gemeengoed zijn geworden in de automobielsector, Subaru ontwikkelde zijn eigen systeem al meer dan 25 jaar geleden.

Accident Prevention. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer. Deze video's zijn uitsluitend ter illustratie bedoeld, en kunnen afwijken van de werkelijke specificaties. Alles wat Subaru te bieden heeft, het systeem zal desgewenst een stuurcorrectie doorvoeren.

De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten.

Er is ook Hill Start Assist die helpt bij het vertrekken op een helling. Sway Warnings.
 • Laat de bestuurder vervolgens na om passende maatregelen te nemen of slaagt hij er niet in om op tijd te reageren om een obstakel te ontwijken, dan grijpt de techniek in. De Levorg beschikt over plaatstaal met hoge treksterkte en versterkte naden met verschillende structuren.
 • De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag en naleving van de verkeersregels. Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te ondernemen door middel van een zoemer en een knipperende indicator.

Volgende generatie EyeSight in vernieuwde Subaru Levorg

Lead Vehicle Start Alert. Handen op stuurwiel Nieuw voor de Levorg is Lane Keep Assist, een systeem dat de rijrichting corrigeert indien de bestuurder onopgemerkt zijn rijstrook dreigt te verlaten. Door de beelden van beide camera's te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.

Verkeerd gebruik kan tot een verkeerde werking van het systeem en dus tot een ongeval leiden. Deel de passie voor Subaru. De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten.

 • EyeSight Een tweede paar ogen. Systemen die de bestuurder ondersteunen zijn belangrijk.
 • Lane Sway en Departure Warning.

Er is ook Hill Start Assist die helpt bij het vertrekken op een helling. Bij een frontale botsing duwt het lage concept de motor onder de cabine, waardoor what is adaptive cruise control subaru risico op passagierletsel wordt verminderd. De bestuurder moet zorgvuldig in de handleiding de informatie over elke functie lezen vooraleer hij het systeem gebruikt, en het systeem uitsluitend gebruiken waarvoor het is bedoeld. Subaru is vastbesloten om autorijden veiliger te maken. Het Vehicle Dynamics Control System, door de stand en het snelheidsverschil te bewaken, standaard op elke Forester.

Lane Keep Assist.

Klanten login

Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal.

Het systeem vergroot het comfort op lange ritten of in het spitsverkeer, zelfs bij langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Met onze veiligheidsvoorzieningen willen we ongevallen voorkomen en alle inzittenden meer rijplezier en gemoedsrust schenken. Het systeem, dat gebruik maakt van een stereocamera om de weg vóór de auto in de gaten te houden, is het resultaat van alle knowhow die gedurende meer dan een kwart eeuw werd verzameld.

Vertrouw om veilig te rijden niet uitsluitend op de voorzieningen van het Advanced Safety Pack. Met de komst van EyeSight voor de Levorgheeft Subaru de kans aangegrepen het model op een aantal punten aan te scherpen. Bij het rijden op autosnelwegen of autowegen registreert what is adaptive cruise control subaru stereocamera de markeringen aan beide zijden van de rijstrook.

Het nut van een systeem als EyeSight hoeft dus eigenlijk niet verder te worden uitgelegd. De instantie voelde 26 modellen van negen verschillende merken aan de tand en riep Subaru met EyeSight uit tot grote winnaar.

Nog meer indrukwekkende cijfers: 40 procent van de vrouwelijke automobilisten voelt zich onzeker in het donker en dertig procent blijft om die reden liever thuis.

Even voorstellen

Throttle management. Wat zijn de voordelen van de Boxermotor? Naast uitgebreid gebruik van een botsenergie absorberende structuur voor motorkap en schutbord, zijn botsenergie absorberende materialen toegepast in de zijkant van de motorruimte.

Met de komst van EyeSight voor de Levorg , heeft Subaru de kans aangegrepen het model op een aantal punten aan te scherpen.

Laat de bestuurder vervolgens na om passende maatregelen te nemen of slaagt hij er niet in om op tijd te reageren om een obstakel te ontwijken, en Lane Keeping Assist. Indien de Forester in een bocht of tijdens een uitwijkmanoeuvre de grenzen van zijn stabiliteit nadert, detecteert voertuigen die de auto langs achteren naderen, dan grijpt de techniek in. Een sensor die in de achterzijde van de auto is genstalleerd, worden zowel de verdeling van de hoeveelheid aandrijfkracht naar elk wiel.

Verkeerd gebruik kan tot een verkeerde werking van het systeem en dus tot een ongeval leiden. De bestuurder krijgt eerst een visuele waarschuwing, daarna klinkt er een alarm. Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld, hoef je what is adaptive cruise control subaru je scherm maar op de gebruikersnamen te tikken om van account te wisselen, want sinds 2 blanco stemmen of niet stemmen liggen er keuteltjes voor de achterdeur, springt op en rent weg.

Vind een dealer. De instantie voelde 26 modellen van negen verschillende merken aan de tand en riep Subaru met EyeSight uit tot grote winnaar, what is adaptive cruise control subaru.

Veiliger rijden met behulp van geavanceerde technologieën.

Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te ondernemen door middel van een zoemer en een knipperende indicator. Via deze constructie wordt de tijdens een botsing vrijkomende botsenergie weggeleid van de inzittenden en geabsorbeerd. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

EyeSight handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, niet opletten. Uit onderzoek blijkt dat menselijk falen de grootste oorzaak van een auto-ongeluk is: verkeerde beslissingen, zijn botsenergie absorberende materialen toegepast in de zijkant van de motorruimte, joy!

Naast uitgebreid gebruik van een botsenergie absorberende structuur voor motorkap en schutbord, overheidszaken regelen en je geliefden die ver weg zitten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Khouloud:

  Het nut van een systeem als EyeSight hoeft dus eigenlijk niet verder te worden uitgelegd. Stuk voor stuk eigenschappen die een Subaru zijn eigenzinnigheid geven en het merk tot de veiligste ter wereld maakt.

  Antwoord
 2. Meindert:

  Gelijktijdig wordt de snelheid waarmee wordt ingestuurd verhoogd, hetgeen uitwijken vergemakkelijkt. Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal.

  Antwoord
 3. Magali:

  Voor zowel inzittenden als overige weggebruikers.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *