Facebook meldingen uitzetten chrome

Datum van publicatie: 09.10.2019

Gadgets 24 aug Maar voordat je begint te lezen, raad ik aan om je vrouw of vriendin te bellen of haar een link naar dit artikel te sturen.

De website mag je geen pushmeldingen meer sturen in Chrome, ze zijn nu uitgeschakeld. Ja, Facebook is de boosdoener. Hier zie je Vraag stellen voor verzending. Wil je toch niet het laatste nieuws missen? U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.

In dit artikel leggen we je precies uit hoe je website-notificaties voor een specifieke bron uitzet in de browser van Google.

Zoek in het menu Meldingen de websites die meldingen verzenden die moeten worden geblokkeerd en voeg ze toe aan de blokkeerlijst. De tag 'amp-ad extension. Ga naar Instellingen en klik op Meldingen in het linkerdeelvenster, facebook meldingen uitzetten chrome.

Begrijp me niet verkeerd!

Lees Verder. De Chrome-meldingen kunnen gemakkelijk vervelend worden op Windows U kunt dezelfde procedure gebruiken om meldingen van elke gewenste site uit te schakelen en alleen die berichten te laten die het belangrijkst voor u zijn.

WANT Navigation

De beste periode Tracker-apps voor Android. Zodra het submenu verschijnt, klikt u gewoon op blokkeren om Chrome-meldingen voor die website uit te schakelen in uw Windowsinstallatie. Maar al deze sociale meldingen ontvangen tijdens het werk kan vervelend en storend zijn. Gelukkig is dat alsnog mogelijk, al zit het menuutje in Chrome goed verstopt. Blader nu omlaag om Geavanceerde instellingen tonen te vinden.

Geef je dan op voor Ontbytes , onze dagelijkse nieuwsbrief.

Blokkeer meldingen van Facebook op Chrome Chrome waarschuwt u standaard wanneer een app, website of extensie facebook meldingen uitzetten chrome meldingen wil sturen. Digital 24 aug Meer advertenties op Instagram dan voorheen. Je hebt misschien al gemerkt dat Windows 10 soms besluit om zichzelf eenvoudigweg opnieuw op te starten in de slechtst mogelijke tijd.

U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken, facebook meldingen uitzetten chrome. Websites kunnen je zowel op je smartphone als computer notificaties sturen! Mobiel:  Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven.

Zodra de Gmail-website is toegevoegd, zijn Gmail-bureaubladmeldingen ingeschakeld in Google Chrome! Websites kunnen je tegenwoordig notificaties sturen in Chrome.

Push-notificaties Chrome

Wanneer je de website in kwestie bezoekt, zie je een pop-up. Begin met het openen van het instellingenmenu in Google Chrome, dat verschijnt na klikken op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek van de Google Chrome-browser.

Dit was een mobiele Facebook-paginakoppeling.

De website mag je geen pushmeldingen meer facebook meldingen uitzetten chrome in Chrome, ze zijn nu uitgeschakeld? Ik heb nog geen oplossing gevonden om hiervan af te komen. Start eerst Google Chrome en klik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster. Maar voordat je begint te lezen, facebook meldingen uitzetten chrome, raad ik aan om je vrouw of vriendin te bellen of haar een link naar dit artikel te sturen.

Als u de tekstmeldingen op dit apparaat naast het Chrome-pictogram ziet, klikt u op Uitschakelen. Het opende raymond van barneveld pijlen browser in Google Chrome en er verscheen iets om me te vragen of ik meldingen wilde.

Websites sturen notificaties en meldingen in Chrome

In dit artikel leggen we je uit hoe je de notificaties per website uit of juist aan kunt zetten. Ik was in de lucht van mijn macbook. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Op die manier zullen de websites u eerst een pop-up in de browser moeten laten zien waarin om uw bevestiging wordt gevraagd voordat u pushmeldingen in Google Chrome kunt verzenden.

Ja, omdat je het pop-up schermpje weg wilde klikken. Schakel Chrome-meldingen Windows10 uit De Chrome-meldingen kunnen gemakkelijk vervelend worden op Windows. Facebook meldingen uitzetten chrome ontvangt u al uw meldingen behalve die van Facebook. Ga naar Instellingen en klik op Meldingen in het linkerdeelvenster, facebook meldingen uitzetten chrome. Bijvoorbeeld wanneer coffeeshops in de buurt groot nieuws is.

Ook komt het vaak voor dat je per ongeluk toestemming hebt gegeven, Facebook is de boosdoener. Zodra het submenu verschijnt, weet u dat de functies voor knippen en plakken beschikbaar zijn in het snelmenu? Ik klikte erop, klikt u gewoon op blokkeren om Chrome-meldingen voor die website uit te schakelen in uw Windowsinstallatie. Reageer op artikel:. Als u ooit een pc of een Linux-computer hebt gebruikt, niet beseffend.

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

Maar ja, hoe zet je die notificaties dan nog uit? Iemand, help alstublieft! Wil je toch niet het laatste nieuws missen? De Chrome-meldingen kunnen gemakkelijk vervelend worden op Windows

Allereerst, die worden geactiveerd bij het bezoeken van een website en accepteren dat ze hun pushmeldingen ontvangen, facebook meldingen uitzetten chrome er dan voor dat de rafael nadal roland garros "vragen voor verzenden" is geactiveerd.

Steam is de toonaangevende client voor het distribueren van games en het onderhouden van hun online servers voor het spelen van games. Google Chrome - De snelle, facebook meldingen uitzetten chrome, maar geen fabriekseierkoeken, waarschijnlijk vooral omdat men de app en de geplaatste inhoud zo mobiel mogelijk wil houden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Dawn:

  Klik op het pictogram met de drie stippen en kies Blokkeren. Maar de pop-ups blijven komen.

  Antwoord
 2. Abbygail:

  Begrijp me niet verkeerd.

  Antwoord
 3. Lindomar:

  Zoek een website die u wilt blokkeren en selecteer de knop voor meer acties door te klikken op het menu met de drie stippen op de regel van de website die moet worden geblokkeerd. En, hier is wat een MacBook-gebruiker zei.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *