Videoland doet het niet kpn

Datum van publicatie: 07.10.2019

Lees hier meer over tv kijken in het buitenland met een VPN verbinding. Maar waarom zoveel vragen?

Share Tweet Delen Delen. Pak jouw afstandsbediening 2. Lees hier meer over tv kijken in het buitenland met een VPN verbinding. Ook documentaires en films. No tot Skyfall. Net als bij een ouderwetse Videotheek.

Maar omdat er sinds vl meer on demand is gekomen dekte dat de lading helemaal niet meer en heet het op de decoder videoland doet het niet kpn "On demand"! Op zich zou het geen gek idee zijn om de films en series van Videoland wel zichtbaar te maken maar dan het aanbod in het grijs net als de zenders waar geen abonnement op is in de EPG.

Heb je het videolandpakket-abonnement staat er nog Videoland bij. Share Tweet Delen Delen. Ik kan dat niet geschreven hebben, want dat is niet zo.

Heb je ook een samsung tv?
 • Ok bedankt. Hoi Pipvanderheijden , Wat lastig dat Videoland problemen geeft.
 • Toegestane bestandstypes:.

Dis­ney-fans gehuld in extravagan­te creaties op D23 Expo

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Wereldwijd zijn er zo'n miljoen HBO'ers. Niet-KPN-klanten kunnen deze dienst ook gewoon afnemen. Netflix Het Amerikaanse Netflix is sinds twee jaar actief in Nederland. Zodra je verbonden bent met een Nederlandse VPN server kijk je gewoon Videoland in het buitenland zoals jij dat gewend bent.

Groet, Peter. Dan kun je namelijk de Videoland smart tv app gebruiken.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel. Tenzij je kiest voor Fox eredivisie of Kidspakket. Reageer op Ans. Dus al we op OK drukken doet hij niks. Videoland Videoland, was dat niet die videotheek om de hoek.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Maximale bestandsgrootte: 2MB. In dit artikel lees je verschillende manieren hoe je de films en series van Videoland op je tv kunt bekijken.

Niet-KPN-klanten kunnen deze dienst ook gewoon afnemen. Kan ik een gedownloade serie van Videoland ook streamen via chromecast naar mijn tv of kan ik dit alleen op mijn tablet bekijken.

Is dit Videoland via de kpn ontvanger of via het smart menu van je televisie. Dit is echt verschrikkelijk irritant. Wereldwijd zijn er zo'n miljoen HBO'ers!

Heel veel documentaires Muziek documentaires, clips e, videoland doet het niet kpn. Geef een like.

Kies een onderwerp

Op bijna alle smart TV's is ook een app beschikbaar van Videoland, mocht je er eentje hebben. De serieverslaafde die houdt van Amerikaanse en Britse producties, Scandinavische crime en comedy. Want die worden niet via het pakket aangeboden.

Als je alle films en series bij elkaar optelt kom je op titels uit. Fox of HBO?

 • En wat is dit dan?
 • Upload afbeelding.
 • In het menu bij méér tv kun je ook de Videoland app vinden.
 • Blij met een antwoord?

Bestand scannen voor virussen Sorry, dus als je "on demand" hebt gekozen even doorscrollen, videoland doet het niet kpn. Ik heb 't videolandpakket en mijn moeder niet. Ja, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te nine inch nails afas recensie. En wat is dit dan.

Toegestane bestandstypes:. Op je maandelijkse factuur vind je een overzicht van alle in die maand gehuurde video's. Met Play kijk je televisie via internet.

Miljuschka showt haar tijgerstre­pen, zwoele foto van Jan mislukt

Dus ik weet wat er in zit en wat niet. De navigatie, onoverzichtelijk en met schoonheidfoutjes, is frustrerend in het kwadraat. Pipvanderheijden , Ik heb niets meer van je gehoord.

Wat kost dat. Stap 1: Druk op je afstandsbediening op de knop [Menu]. Blij met een antwoord!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Crijn:

  Ik heb een Videoland account alleen moet ik dat via on demand kijken en dat gaat op alfabetische volgorde en dat is heel erg irritant kan ik niet de app op mijn tv installeren? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *