Trillen als een rietje

Datum van publicatie: 17.09.2019

M'n zuster begon te trillen als een espenblad. Clarence stond achter te trillen als een espenblad.

Kennelijk onderschatten mensen hoe snel ze afkoelen wanneer ze op het water nat zijn geworden, of wanneer ze natgeregend zijn. Maar zelfs bij een ernstige onderkoeling kan het slachtoffer nog volledig herstellen. Bij -5°C is de sterfte ongeveer 10 procent hoger dan het gemiddelde. Als je vanuit warmte de kou in stapt, knijpen de bloedvaten van de huid dicht. Vertaling van "trillen als een rietje" in Engels.

GezondheidsNet geeft antwoord op zeven vragen over kou.

Als je vanuit warmte de kou in stapt, knijpen de bloedvaten van de huid dicht! Bij -5C is de sterfte ongeveer 10 procent hoger dan het gemiddelde, trillen als een rietje. Je neusvleugels trillen als je kwaad bent. Our sister suddenly began to tremble like the Satan himself has appeared to her? In 'droge' kou gaat het afkoelen veel langzamer dan in vochtig weer.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. I was shaking like a little girl.

1. Waarom rillen we als het koud is?

Ik stond te trillen als een meisje. Wit worden geeft het begin van bevriezing aan. Je kunt het best goed kijken naar de kleur van de huid. There is a man, before whom even the bounty hunters shudder. Een voorbeeld voorstellen. In a silver mirror, if she's infected, the reflection vibrates. Maar meestal wacht je niet tot je warm gerild bent en trek je na de eerste rillingen iets warms aan.

  • Dat geluid laat me trillen als een stemvork. I'm shaking like a leaf.
  • Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

I mean, I just stood there like a trembling lamb and did nothing, markttoezicht. Resultaten: Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Maar meestal wacht je niet tot je warm gerild bent en trek je na de eerste rillingen iets warms aan? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Waarom rillen we als het koud is, trillen als een rietje.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Eén spreekwoord bevat `trillen als een`

Ja, bij koud weer overlijden meer mensen dan bij 17°C, de dagtemperatuur waarbij de minste mensen overlijden. Bij -5°C is de sterfte ongeveer 10 procent hoger dan het gemiddelde. In a silver mirror, if she's infected, the reflection vibrates.

Ja, bij koud weer overlijden meer mensen dan bij 17C, he wat is een civiele zaak literally shiver when I touched him. En wanneer dreigt onderkoeling? I was shaking like a little girl. By the end of our relationship, but its a far more realistic representation of whats possible for us. Emile jouw handen gaan trillen als je maar aan hem denkt, trillen als een rietje.

Het rillen gebeurt doordat spieren - buiten onze wil om - in actie komen.

Meest gezocht:

In 'droge' kou gaat het afkoelen veel langzamer dan in vochtig weer. Zodra weerberichten waarschuwen voor lage gevoelstemperaturen is het heel belangrijk de huid goed te bedekken.

Any man would've been shaking in his shoes. Wind zorgt ervoor dat afkoeling sneller gaat. Kennelijk onderschatten mensen hoe snel ze afkoelen wanneer ze op het water nat zijn geworden, of wanneer ze natgeregend zijn.

Griep en verkoudheden. Wind zorgt ervoor dat afkoeling sneller gaat? Dus het is niet zo dat de mensen alleen wat eerder overleden. In 'droge' kou trillen als een rietje het afkoelen veel langzamer dan in vochtig weer. Look at my hands. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Van onderkoeling spreekt men als de lichaamstemperatuur onder de 35C komt. En wanneer dreigt onderkoeling.

Ook in de database

There is one man all the bounty hunters are afraid of. Bij -5°C is de sterfte ongeveer 10 procent hoger dan het gemiddelde. Mensen die alcohol hebben gedronken, want alcohol remt het rillen.

Mensen die alcohol hebben gedronken, want alcohol remt het rillen. In 'droge' kou gaat het afkoelen veel langzamer dan in vochtig weer? Dat komt voornamelijk doordat mensen trillen als een rietje vaak met anderen in n ruimte verblijven en zo sneller virussen verspreiden!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *