Geverfd blond haar wassen met zilvershampoo

Datum van publicatie: 07.10.2019

Mijn haar wordt paars of blauw door zilvershampoo. Eens moet blijkbaar de eerste keer zijn.

En ik heb het gisteren geverft kan ik dan nu al met zilvershampoo wassen of beschadigt dat mn haar. Gebruik dan ook eens een zilverconditioner of masker met verzorgende ingrediënten. Een hydraterende shampoo helpt dit herstellen. De Lee Stafford shampoo bevat overigens wel wat voeding en is héél donkerpaars.

Het voelt wel een beetje ranzig om ketchup in je lokken te smeren, maar je wast het toch weer uit en het is niet zo dat die geur vervolgens nog in je haar hangt ofzo.

Het is dus geen kleuring en zal je haar niet lichter maken. Onthoud wel dat het niet goed is als je je haar te vaak achter elkaar wast.

Overal ter wereld maakt de vraag naar zilvershampoos een ongekende groei door. Paolo schreef:. Zilvershampoo is niet perse slecht voor je haar. Lees hier en daar dat het roze grijs kan worden en het gele wit??. Verwerken Opmerking.

Sluit de wasbeurt af met een voedend haarmasker i.

BeautyByAn

Gebruik dan ook eens een zilverconditioner of masker met verzorgende ingrediënten. Veel mensen vragen zich af of zilvershampoo slecht is voor het haar. Abonneer je gratis en ontvang een e-mail zodra er een nieuwe blogpost online staat. Ik verf mijn haar regelmatig in allerlei kleuren. Zelf je haar met krijt verven.

Ik denk dat de enige mogelijkheid inderdaad is om eerst volledig het pigment te onttrekken, om nadien de gewenste kleur er overheen te zetten. Anne schreef:.

Kort geleden heb ik mijn haar grijs laten verven met een hele mooie paarse gloed. Lees dit en zie het op Haarvisie? Probeer dan eerst n plukje haar om te zien wat het effect is. Die ken ik niet, ze zitten hier niet in de buurt, hoe je een persoonlijke ceremonie kunt organiseren en wat voor kosten er bij een bruiloft komen kijken. Talitha schreef:.

Beste tips en tricks

Ik heb al een paar stoten met mijn haar uitgehaald waar je ogen van zou trekken, en hieruit heb ik ook veel geleerd. Wat nu? Bestaan er ook zilverconditioners en -maskers? Ik ben geen kapper, maar ik zou je denk ik adviseren om er een mattere tint overheen te zetten of bij de kapper te laten zetten.

Gozina Niet elk merk noemt de zilvershampoo bij deze naam. Hoi Ester, je kunt het op internet bestellen of bij een kapsalon kopen dat laatste heb ik ook gedaan. Wat een zeer onvriendelijke type ben je. Het is geen drogisterij-product, Ik heb in de kerstvakantie mijn blonde haar een kastanje bruin geverfd. Welke shampoo mag ik gebruiken voor op haar blond haar.

Zilver haarspoeling en -maskers

Maar wanneer je je haar na gebruik van de zilvershampoo nogmaals wast met een voedende shampoo en vervolgens een haarmasker gebruikt, compenseert dat weer!

Van schwartzkop wordt ik alleen maar heel donker grijs. Yante schreef:.

Brenda schreef:. Ylja Welkom in onze shop. Dat is een vrij nieuw product en helaas ook niet heel goedkoop wat in feite hetzelfde idee is als zilvershampoo, geverfd blond haar wassen met zilvershampoo, nu was het lichter geworden en vond ik de kleur niet meer zo mooi nu heb ik met tip van de kapper me haar bijgewerkt met colorreance a6 van goldwell samen met crme spoeling … Maar nu zie wat is er te doen rond arnhem vandaag dat mijn haar een gele gloed heeft ik heb het al gewassen met zilvershampoo ook dat helpt niet en zelfs de plukken zelf bijgewerkt met de cremespoeling maar geverfd blond haar wassen met zilvershampoo krijg het er niet uit.

Hoi melissa,dit is zeker een probleem. Anders zal ik van de week naar de kapper gaan en het daar na vragen. Hoi, maar dan meer geconcentreerd.

Geïnspireerd?

Tegenwoordig wordt de zilvershampoo vooral gebruikt onder de blondines onder ons om de kleur mooi te behouden. De paarse pigmenten helpen om gele tinten te verwijderen. Product wordt toegevoegd aan shoppingbag.

Yvonne schreef:.

De zilvershampoo werd dus gebruikt om de grijze lokken weer op te frissen. Weten jullie of er een grijsshampoo bestaat zonder dit bestanddeel. Zilvershampoo gaat je daar zeker bij helpen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Menko:

  Of misschien eerder antiroos? Met een goede zilvershampoo geef je blond, grijs of wit haar een mooie koele gloed.

  Antwoord
 2. Cindy:

  Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Tijdens de zomer is dit geen overbodige luxe: het kan namelijk zijn dat je lokken geel uitslaan door de zon!

  Antwoord
 3. Martika:

  Wordt je haar paars van zilvershampoo? Ik was mijn haar ook maar 1 keer per week omdat het anders echt droog wordt mijn haar neigt toch al snel naar droog.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *