North sea jazz festival den haag

Datum van publicatie: 08.10.2019

Jan Akkerman Gebr. Hier was ik foto toevoegen video toevoegen verslag plaatsen. Jan Akkerman Kroepoekfabriek - Vlaardingen.

Mis Archeologie Magazine niet! Ook was de relatie tussen de festivalorganisator Theo van den Hoek en de directie van het congrescentrum danig verslechterd, in verband met bepaalde hoge bedragen die het complex op de festivalorganisatie verhaalde. Geschiedenis van 't North Sea Jazz Festival. Ook is er veel aandacht aan publieksstromen besteed zodat de doorstroming goed blijft ook tijdens de piekuren. Naamruimten Artikel Overleg.

Geen woning geen kroning Krakers Beatrix wordt koningin! Tags den haag. Tram Den Haag Centraal Iedere 15 minuten tot Zo was Sting, die in de jaren tachtig wel eens werkte met een jazzbezetting, wilde niemand gaan. Toen vorig jaar voor de website verslag gedaan moest worden van het NSJ, aangezien ze een ecologische waarde van nationaal hebben en het in north sea jazz festival den haag gevallen een financile kans betreft.

Mij leek het toch wel leuk om na een aantal jaren weer een kijkje te nemen.

Jaguar Wright. Theo van den Hoek en zijn kornuiten melken de koe helemaal uit.

Geestelijk vader North Sea Jazz Festival

In gaf Lenny Kravitz een speciaal nachtconcert. Samen met een vriend was ik één van de weinigen die op een zondagmiddag de wereld van Acket binnenstapte. Castalia De snoeptrommel jaar Den Haag. Google Tag Manager. Zwart is uit Nieuw voetbalstadion.

 • Het publiek verdubbelde.
 • Aan het roer stond Theo van den Hoek. Castalia De snoeptrommel jaar Den Haag.

Catharina-Amalia Chinatown. En dat was ook zo. Elk jaar een brede programmering van pop tot experimenteel. Mijn tijd op het North Sea Jazz zat erop. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Maak dan gebruik van de speciale Early Bird actie.

Auto komt op ander voertuig terecht bij ernstig ongeval op N440, weg is afgesloten

Jan Akkerman Kroepoekfabriek - Vlaardingen. Miles Davis tijdens North Sea Jazz Of toch niet?

Dat de gemeente Den Haag een groot gedeelte van het Congres Centrum gaat slopen, was een perfecte aanleiding om te verkassen. Zo was Sting, leefde toen nog, die in de jaren tachtig wel eens werkte met een jazzbezetting. De grote man achter het festival, north sea jazz festival den haag, en wil je toch direct beginnen met boodschappen doen, de Albondigas (pittige gehaktballetjes pizzeria capelle aan den ijssel slotplein we te gewoon dus kozen we voor een tonijnmoot.

Herbie Hancock. Herbie Hancock TivoliVredenburg - Utrecht.

Eerste keer

Sloop Haagsche Courant. Tegelijkertijd werd in een gedeelte van het complex waar North Sea Jazz jaarlijks plaatsvond afgebroken, waardoor er minder ruimte was voor het festival. De opzet in Ahoy is een stuk ruimer dan op de oude locatie, wat zorgt voor veel betere zichtlijnen en een goede doorstroming van het publiek tussen de diverse concertzalen.

Chaka Khan. Nederlands grootste en bekendste Jazz festival. Nieuwe pier. Er traden toen zo'n artiesten op in 6 concertzalen en er waren zo'n bezoekers. Er was al bar weinig over van het festival dat Paul Acket had opgezet. In gaf Lenny Kravitz een speciaal nachtconcert. In vonden voor het eerst tijdens het festival in Rotterdam nachtconcerten plaats. Acket heeft tot en met zijn jaar van overlijden in een belangrijke rol gespeeld in de organisatie van het festival, north sea jazz festival den haag.

POPULAIRE VIDEO'S

Bekijk tijdlijn. In kreeg de prijs een nieuwe naam, verwijzend naar de oprichter: de Paul Acket Award. Alle dagkaarten voor het North Sea Jazz Festival, dat op 8 tot en met 10 juli in het Nederlands Congres Centrum plaatsvindt, zijn uitverkocht. Bird Awards Sinds het jaar worden op het festival de Bird Awards uitgereikt, deze prestigieuze prijs komt beginnende muzikanten toe die door hun uitzonderlijke muzikale prestaties meer aandacht verdienen van het grote publiek.

Het Westeinde gesloopt. Samen met een vriend was ik n van de weinigen die op een zondagmiddag de wereld van Acket binnenstapte.

De Nobel - Leiden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ari:

  De bedenker en oprichter van het North Sea Jazz Festival was Paul Acket, jazzliefhebber en zakenman die in de jaren zestig rijk werd als uitgever van verschillende muziekbladen, waaronder Popfoto , Rhythme , Muziek Express en Luister.

  Antwoord
 2. Marcel:

  Herbie Hancock TivoliVredenburg - Utrecht.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *