Meterstand gas doorgeven welke cijfers

Datum van publicatie: 10.10.2019

Let op het verschil tussen beide meterstanden. Geef regelmatig tussentijds je meterstanden door. Daarna geef je gewoon je meterstanden door aan je nieuwe leverancier wanneer je de meter in je nieuwe woning of appartement gaat openen.

Op basis van je meterstanden betaal jij een maandelijks bedrag voor energie. Alles over uw meterstanden. De dagmeterstand wordt afgebeeld met een zon, de nachtmeterstand met een maan. Een gasmeter heeft altijd 1 telwerk. Elektriciteit II T2 is het onderste of het rechter telwerk.

Meer informatie. Wist je dat! Je referentienummer wordt dan automatisch ingevuld. Deze artikelen kunnen we je aanraden: 5 tips om te besparen met een waterkoker. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een slimme meter uitlezen Een slimme meter maakt je meterstanden doorgeven nog eenvoudiger.

Daarvoor dienen de meterstanden. Er is 1 display waar 1 of meerdere meterstanden op staan. Over ons.

Elektriciteitsmeter aflezen

Meer over de slimme meter Stadswarmte-meter aflezen Dit is een stadswarmte-meter. Je kunt bijvoorbeeld op de site van Liander of Stedin terecht. Met andere woorden, dit kan best op een ander moment zijn dan het begin van het kalenderjaar. Het is natuurlijk beter dat je thuis bent wanneer de meteropnemer langskomt. Tevreden met dit antwoord?

Dit is een stadswarmte-meter. Display: standen worden een voor een getoond Er wordt 1 stand op het display getoond. Juiste meterstanden zijn belangrijk. Meterstanden aflezen doet u zo.

Je kunt op Mijn NLE vinden wie jouw netbeheerder is. Wat doet de meter.

Wanneer je bijvoorbeeld verhuist, zijn er niet zoveel verplichtingen op het gebied van energie. Juiste meterstanden zijn belangrijk: ze zijn de basis van onze facturatie. Met inzicht in je energieverbruik kun je besparen. Je hoeft dus maar 1 meterstand door te geven.

De eenheid is kWh. Aan de hand van deze gegevens wordt uw jaarrekening opgesteld. Deze elektriciteitsmeter houdt 2 tarieven bij. Digitale elektriciteitsmeter met vier telwerken aflezen Deze elektriciteitsmeter heeft een elektronisch telwerk? Geef alle cijfers van de meterstanden die we opvragen door in deze volgorde:.

Wat doet de meter?

Op basis van je meterstanden betaal jij een maandelijks bedrag voor energie. Kijk naar de getallen die voor of achter de eenheid kWh staan. Dit doe je door inzicht te krijgen in je energieverbruik. Dan betaal je een lager tarief tijdens de daluren dan tijdens de piekuren.

De cijfers na de komma moet u niet noteren, meterstand gas doorgeven welke cijfers. Een aantal aanwijzingen: Controleer of de 4 laatste cijfers van uw meternummer overeenkomen met het nummer dat op uw nel benschop gedichten huwelijk vermeld wordt.

Uiteindelijk kan je leverancier hierdoor meer aanrekenen dan dat je effectief meterstand gas doorgeven welke cijfers betalen. Heb je hulp nodig. Moet je aanwezig zijn als de DNB de meterstand komt opnemen! Het uitdagen en scherp houden van traditionele markten en marktpartijen is de missie van ons bedrijf.

Energiecollectief Energieleveranciers Energieprijzen Energieverbruik Gasprijs Goedkoopste energieleverancier Isolatie? Een aantal aanwijzingen:. Noteer de meterstand. Een slimme meter maakt je meterstanden doorgeven nog eenvoudiger!

1. Wat is dat ‘je energiemeter aflezen’?

Eenheid is kWh. Voor de meterstand moet je alleen de cijfers voor de komma noteren. Je kan de meterstand op een gasmeter snel en makkelijk aflezen, wat net zoals bij een enkelvoudige stroommeter of uitsluitend nachtmeter, is er maar één telwerk.

Deze meterstand vul je in bij Elektriciteit II. Uw netbeheerder vinden. Dan betaal je een lager tarief tijdens de daluren dan tijdens de piekuren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Wietze:

    Dan vragen we je eenmalig zelf je meterstanden door te geven. T3 en T4: Deze meterstanden zijn alleen relevant als je energie terug levert aan het net.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *