Ma bella cakery almere high tea

Datum van publicatie: 07.09.2019

Citadel 19, VL Almere Nederland. Gemiddeld 2. Inloggen Lid worden.

Neem eens een kijkje in onze flyer! Je goede vriendschap, je eeuwige liefde, je bijzondere prestatie of misschien wel gewoon een gezellig onderonsje. Jaar Leuke plek waar dromen uitkomen. Uitstekende chocoladetaart. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Bedank jacquelinev.

Geselecteerde filters? Datum van bezoek: maart Met onze huisgemaakte lekkernijen kan het niet anders dan dat vele geluksmomenten je vandaag zullen toelachen.

Hier kun je groots winkelen in het gezellige en veelzijdige winkelhart en waar je even bij ma bella cakery almere high tea komen met een ontbijtje, high tea, een takje verse munt en wat ijsklontjes toe. Beoordeeld op 22 oktober via mobiele applicatie Leuke en bijzondere plek. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.

Bedank jaelleke. Voor het eerst een high tea genomen en dat is zeer goed bevallen. High Tea Wereld op Facebook.
  • Lekkere cheesecake gegeten en veel meer lekkers gezien. Schrijf een beoordeling.
  • Bekijk onze geluksmomenten! Love Tea €6,95 p.

Meer informatie

Geselecteerde filters. Bij ons vier je de middag in een mooie ambiance met heerlijke huisgemaakte lunches. Dus geniet en proef de vriendschap, met dit feestje voor al je zintuigen… Onbeperkt heerlijke thee, huisgemaakte scone, cakepop, cupcake, sandwiches en twee soorten cakejes, geserveerd met jam en clotted cream.

Tijd van het jaar. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Wil jij je geluksmoment groots vieren? Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht.

Beoordeeld op 11 maart High-Tea was perfect, klantgerichtheid kan beter. Taal Nederlands. Voor het eerst een high tea genomen en dat is zeer goed bevallen. Prijs voor cheesecake vond ik redelijk.

Een nieuwe dag, een nieuwe start. Vertaling verbeteren.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 19 mei via mobiele applicatie Lekker, maar duur. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Of het gaat om het weerzien van een vriendin, een dagje stappen met je moeder of gewoon quality-time met je partner. Bespaar geld.

De cupcakes zijn iets aan de prijs, zeker de moeite waard!. Bedankt voor je hulp! Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Super vriendelijk personeel, Who cares. Good Times Tea 9,95 p.

High Tea Party zondag 12 mei 2019

Of het gaat om het weerzien van een vriendin, een dagje stappen met je moeder of gewoon quality-time met je partner. Vreselijk 0. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Bedank pascalrFUQ. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Is dit restaurant geschikt voor kinderen. Heerlijk genoten van de zelfgemaakte ice tea. Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 54 attracties in de buurt! Log in voor ma bella cakery almere high tea en om berichten naar andere reizigers te sturen.

We zullen je suggestie bekijken? Beoordeeld op 11 maart High-Tea was perfect, klantgerichtheid kan beter. Alle restaurants in Almere weergeven.

Neem alvast een kijkje

Bedank jacquelinev. Beoordeeld op 11 maart High-Tea was perfect, klantgerichtheid kan beter. Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google.

Wie zijn wij. Alle voorgaande hightea parties vroegtijdig volgeboekt. Oooh, ik had de Americano!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Gallyon:

    Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Ma Bella Cakery Almere Met een uitgebreide vermelding op www. Met onze huisgemaakte lekkernijen kan het niet anders dan dat vele geluksmomenten je vandaag zullen toelachen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *