Hbo opleidingen amsterdam open dagen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Kan ze dan ook de opleiding bij jullie doen? Voor de deeltijdopleiding is de nodige inhoudelijke bagage en zelfstandigheid in studiehouding vereist. Home Studeren Aanmelden Open dagen van deze maand.

Studenten die de Bacheloropleiding volgen krijgen dus met hun afstuderen een erkend hbo-diploma. Bij elke hbo-opleiding heb je te maken met toelatingseisen. Open dagen hbo Open dagen zijn erg handig als je nog niet weet welke hbo opleiding je wilt gaan volgen of als je meer informatie wilt vergaren over een studie.

Welke vooropleiding is vereist? Worden de opleidingen en of cursussen ook in het Engels gegeven? Tijdens de open dagen kom je alles te weten over onze opleidingen en cursussen en proef je de sfeer van het studeren aan Academie Artemis.

Dit kan best lastig zijn, daarom geven wij een paar studenten tips voor de aankomende hbo'er. Je bent hbo student en staat volop in het leven? Zij nemen je mee in hun ervaringen? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dat kan.

Bij de informatiebalie kun je terecht voor informatie over de inhoudelijke en praktische kanten van het studeren aan Academie Artemis. Loop een dagje mee met een van onze studenten. Maak op woensdag 12 februari tussen

Heb je praktische vragen?

Kijk tijdens onze open avond van 13 november of er opleidingen of cursussen zijn die aansluiten bij je gedroomde carrièrestap. Stylistisch talent en originaliteit zijn in principe belangrijker dan leeftijd. Neem contact op! Specifieke informatie over de benodigde software maakt je docent aan het begin van het jaar bekend. FAQ Is het mogelijk om een brochure te ontvangen?

Ontdek gratis jouw top-3 studies!

HBO studenten en geld Je bent hbo student en staat volop in het leven. Wordt tijdens de opleiding ook het vak Engels gedoceerd. Toelating en selectie Bij elke hbo-opleiding heb je te maken met toelatingseisen. Moet de opdracht voor het toelatingsgesprek ter plekke gemaakt worden. Tijdens een proefstudeerdag volg je samen met andere scholieren een aantal lessen uit het eerste studiejaar, hbo opleidingen amsterdam open dagen.

3 tips hoe je ouders kunnen helpen bij je studiekeuze

Dat kan op de onderstaande data. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Ontdek gratis jouw top-3 studies!

Tips voor studenten aan een hbo opleiding Begin jij met een hbo opleiding. Schrijf je daarom tijdig in. Bij de informatiebalie kun je terecht voor informatie over de inhoudelijke en praktische kanten van het studeren aan Academie Artemis. Dat kan bij EuroCollege. Open dagen Tijdens de open dagen kom je alles te weten over onze opleidingen en cursussen en hbo opleidingen amsterdam open dagen je de sfeer van het studeren aan Academie Artemis.

Bereid je goed voor

Je kunt je namelijk ook na 1 aug aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding. Vragen en informeren Je krijgt meer informatie over onze opleidingen en de EuroCollege formule. Dat kan bij EuroCollege!

Maak op zaterdag 14 december tussen Onze deskundige studieadviseurs helpen je graag, hbo opleidingen amsterdam open dagen. Kom naar de open dag van Windesheim Flevoland op zaterdag 4 april en check onze opleidingen.

Voor de deeltijdopleiding is de nodige inhoudelijke bagage en zelfstandigheid in studiehouding vereist. Neem contact op. Wanneer zijn de lessen. Je vakkenpakket van de middelbare school zal moeten aansluiten op de opleiding. HBO opleidingen kiezen Waar kun je je het beste op concentreren bij het vinden van een hogeschool of hbo opleiding.

Algemene voorwaarden

Open dagen Tijdens de open dagen kom je alles te weten over onze opleidingen en cursussen en proef je de sfeer van het studeren aan Academie Artemis. Voor Academie Artemis geldt dat er meer kandidaten zijn dan wij kunnen plaatsen. Amsterdam - 75 75 , Rotterdam - 01 29 of Utrecht - 24 Maak op zaterdag 14 december tussen

Meestal kennen de open dagen hbo een verdeling per segment of studierichting. Kom ook op vrijdag 24 januari Universitaire opleidingen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *