Pangafilet in de oven marokkaans

Datum van publicatie: 28.07.2019

Hallo Feiza, Haha kijk eens aan wat leuk zeg! Hallo Najat, Heb afgelopen zondag je kabeljauwschotel gemaakt gewoon met kruiden van de ah etc en hij was heerlijk. Salaam Aleikum dank je wel voor je heerlijke recepten.

Is eigenlijk alleen maar makkelijker, want je hoeft niet te wachten totdat de vis is ontdooid. Fijn dat het heeft gesmaakt en leuk dat je een waardering achterlaat XX. Een beetje geproefd.

Wordt de vis dan niet te droog als ie 50 min in de oven heeft gezeten? Breng de groenten eventueel nog extra op smaak met peper en zout en roer weer door.

Ik heb wel wat zeezout overheen gedaan. Kook je deze eerst van te voren in water of laat je deze rustig ontdooien? Ovenschotels Hoofdgerechten Vis - zeevruchten Nieuwe suggestie.

Gemak Gemak Makkelijke recepten Gemiddelde Moeilijke. Dit ziet er zo lekker uit.

Water verdampt namelijk dus zou gek zijn dat de water niet minder wordt. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Ovenschotels zijn heel erg lekker.
 • Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Citroen zorgt voor een frisse ondertoon en geeft deze ovenschotel zeker wat pit mee.
 • Laat je me weten hoe het heeft gesmaakt.

De nieuwste pasta recepten

Dnakjewel lieve meid, en ik ben blij te lezen dat het heeft gesmaakt. Hi Esma, Ik laat de visfilet uit de diepvries altijd gewoon rustig ontdooien op een bord. Volgende keer beter! Heb vandaag dit gemaakt en het was superr lekker!! Eerlijk gezegd zie ik het verschilt niet. Wij slaan digitale koekjes op.

 • De bakpapier zorgt ervoor dat de aluminiumfolie niet direct in aanmerking komt met het eten.
 • Alaikoem salaam Karima, Voor ongeveer 4 personen.

Een vraagje. Ik had wel een vraagje. Salaam Najat, welke kruiden kan ik deze kruiden het best mee vervangen, wordt hij echter vermoord. Selam Faatje.

Wil je graag een recept met ons delen of er eentje opslaan?

Wat lekker! Haal de visfilet uit de marinade en zet even apart. Ingrediënten 2 uien.

Ik zal later weer een foto via snapchat sturen?. Nee, ik gebruik echt zwarte peper alleen is deze iets lichter van kleur op de foto.

Het was heerlijk. Ik gebruik in totaal 4 grote stukken visfilet. Die geven meer smaak.

Doorzoek de website

Weet je ook op welke stand ik de vis het beste kan zetten in een combi magnetron met ovenfunctie die maar tot graden gaat? Filters Filters. Hi Banu, Ik raad je aan om de vis dan te bakken op graden. Alaikoem salaam Ouafa, Aah dankjewel lieverd! Salaam , Ik maak geregeld dit recept heerlijk.

Bedankt lieve meid. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet ongeveer 15 min in de oven, Vandaag dit recept geprobeerd en het was echt heerlijk.

Hallo Dilek, pangafilet in de oven marokkaans, het is ook heerlijk. Salaam ou alaikum, haal daarna de folie weg en zat nog eens pangafilet in de oven marokkaans min in de oven zodat de ham een beetje knapperig kan worden. Dank je wel meis Xx! IK heb ze toch er bij gedaan,mmmm!

Dus volgende keer de viskruiden van de toko. Hi Monique, Ik raad je aan om de ovenschaal eerst krant lezen via internet bakpapier te bekleden en dan pas met aluminiumfolie.

3 x lekkere ovenschotels

Xx Beantwoorden. Ik zal later weer een foto via snapchat sturen?? Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie. Alvast bedankt!

Wilde er frietjes bij bakken! Ik raad je aan om de ovenschaal eerst met bakpapier te bekleden en dan pas met aluminiumfolie. En een scheutje soja saus of ketjap bij de marinade zou dat ook lekker zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Melany:

  Maar je kunt natuurlijk altijd voor de zekerheid de groenten voorkoken, is niks mis mee.

  Antwoord
 2. Lora:

  Hi Kan ik ook de voorgekookte aardappelschijfjes van de winkel gebruiken?

  Antwoord
 3. Waïl:

  Ohh super bedankt voor de tip dan weet ik dat..!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *