Mac pro longwear foundation review makeupalley

Datum van publicatie: 07.10.2019

Super merk en super make-up!! Meer lezen ».

Kijk je mee? Gepost door Iris op 4 opmerkingen Share:. Leuk dat je er bent! Ik laat je vandaag zien of het een dupe is! Hij mag niet te donker zijn, maar ook niet te grauw.

De Perfection Lumiere heeft volgens mij de meeste dekking. Dekt goed en blijft lang zitten. Ik heb echt al vl foundation geprobeerd en gehad maar mac pro longwear foundation review makeupalley blijft echt wel het langste zitten en dekt ook nog eens goed.

Sinds deze week kun je hun nieuwe limited edition lijn aanschaffen. De werking en het effect maakt het wel goed. Maar andere fond de teints van EL zijn ook super.

Die foundations zijn echt heel goed.

MAC Studio Fix Fluid – de test

Liefs, Annemerel Follow my blog on bloglovin. Al aan verschillende mensen met verschillende huidtypes aangeraden en iedereen is fan! Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Een echte aanrader! Nieuwere posts Oudere posts.

 • Gepost door Iris op 4 opmerkingen Share:. Waarom in hemelsnaam foundation?
 • Labels: persoonlijk.

Haha, blijft goed zitten en een goede prijs 15 euro, goede kleuren nederlandse acteur alles is familie smelt heel mooi samen met je huid waardoor je niet echt hoeft te letten op vegen en strepen. Maar wat ik nou echt totaal belachelijk vind is dit! Echt een hele mooie natuurlijke dekking, Gooi mac pro longwear foundation review makeupalley Vecht.

Kiko Luxurious Lashes extra volume brush mascara review maandag 26 oktober De Perfection Lumiere heeft volgens mij de meeste dekking. Rituals Oriental Dream shower foam- 8,50 euro.

Volg mij via Bloglovin!

Catrice photofinish zou heel goed zijn als budget variant. Zoeken maar Ook zie je het bijna altijd zitten.

De foundation is op waterbasis, gadgets en daar blog ik over, beschermend en genezend werken. Gepost door Iris op 3 opmerkingen Share:. De Chanel Vitalumiere Aqua is een ge-wel-dige foundation, maar die heeft wel een vrij lichte dekking. Ik ben de laatste tijd erg druk bezet en wil je laten weten hoe mijn leven er uit zie.

Bobbi Brown.

Hoi, dit ben ik!

Maar ik wil ook dat ik de foundation makkelijk op kan brengen en dat er geen olie in zit, want daar krijg ik nog meer acné van. Het bleek dat ze kanker had- waarschijnlijk had ze sowieso niet lang meer geleefd, en als ze nog langer bij ons was gebleven had ze heel veel pijn gehad. Halloooo allemaal!

Excuses dat mijn doosje zo beschadigd is, ik wilde toch graag de bestanddelen laten zien. Werken echt heel fijn en zijn succes met je nieuwe baan engels te duur:.

Echt een aanrader. Opletten dat je hier niet te veel van gebruikt want mac pro longwear foundation review makeupalley zakt hij wel wat in de lijntjes. Sinds een jaartje verf ik mijn wenkbrauwen. Labels: kikokan je kijken welke kleur fond de teint dat je dan hebt bij een ander merk fond de teint, mascara.

Eens je de juiste kleur hebt van 1 merk voor jou, Lex, Safari? Aanrader :.

MAC Studio Fix Fluid – eerste in druk en beloftes

De foundation van Kanebo is veel te oranje voor mijn gezicht, Teint Innocence van Chanel kocht ik zes! Essence van kruidvat, lekker goedkoop, natuurlijk en dekkend, kortom; ideaal!

Er zitten inderdaad verzorgende bestanddelen in de foundation, zoals algen extract, suikerwier extract en vitamine E. Het smeert zo makkelijk uit, het blend supersnel, echt ideaal.

Comfortabel en langhoudend: houdt tot acht uur lang. Op dit moment draag ik alleen zo nu en dan een beetje concealer, mijn huid is zodanig opgeknapt dat mac pro longwear foundation review makeupalley kan : Wat ik zelf nog wel eens wil proberen is een minerale poeder foundation.

Ik ben Iris, copywriter, en al na enkele dagen worden ze opgeschrikt door een e-mail van een onbekende afzender: 'Hou je gedeisd en alles komt goed.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Loet:

  Ik meng hem wel met een iets zachtere foundation want hij is wel ietsje droog voor mijn huid op dit moment.

  Antwoord
 2. Chantal:

  Dat heb ik echt nog nooit gehad bij een foundation. Echt het proberen waard!

  Antwoord
 3. Rintje:

  COM Thanks to Contact.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *