Epub bestanden lezen op smartphone

Datum van publicatie: 10.10.2019

Daar kun je zowat alle populaire boeken van dit moment vinden, Nederlands- én Engelstalig. Uiteraard kunt u ook uw ebooks kopiëren naar een ereader of tablet. Pros: meerdere lettertypes.

Samsung Galaxy A70 Met abonnement los toestel. Sommige boeken kun je tegelijkertijd als ebook en audioboek aanschaffen. Gratis e-books.

Vervolgens wordt je voortgang in deze twee versies bijgehouden. Wanneer deze metadata-informatie niet compleet is dan kunt u deze zelf toevoegen of wijzigen.

Universeel toepasbaar. Met de Kindle app heb je toegang tot miljoenen boeken, magazines en kranten uit de Amazon boekenwinkel.

Bug bij tekstkleur. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. Op GratisPDF. Google Play Books is Google's eigen boekendienst, html en platte tekst. Door het lettertype en de lettergroote aan te passen optimaliseert u uw leeservaring.

  • Als boekwinkel heeft het volgens onze review wel wat verbeterpunten. Bovendien is de leeservaring zelf dik in orde.
  • Cons: teveel optie's geen klein simpel broertje Meer review geplaatst op14 oktober

Account Options

Heb je al een eigen digitale boekencollectie, en geen behoefte aan een app met zijn eigen winkel? Het ondersteunt het lezen, beheren en importeren van boeken in onder andere de bestandsformaten ePub, fb2, mobi, rtf, html en platte tekst. Het ondersteund meerdere bestandsformaten, zoals epub, PDF ebooks en ebooks met Adobe DRM beveiliging, een veel gebruikte technologie om ebooks mee te beveiligen. Voor zowel Android als iOS zijn er veel lees-apps beschikbaar. Pros: gemakkelijk in gebruik goed te ordenen veel mogelijkheden.

Fysieke boeken kun je in Nederland nog niet kopen bij Amazon, maar ebooks hebben ze wel.

Inloggen Word lid. Klik dan hier. Een deel van de collectie kun je downloaden in ePub-formaat, een ander deel is in PDF-formaat te downloaden. Bovendien is de leeservaring zelf dik in orde.

Cons: Eerst goed de handleiding lezen!!.

Ebooks beheren, converteren & synchroniseren met ereaders

Bovendien kun je met een ebook aantekeningen maken en je favoriete quotes opslaan. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. De apps en desktop programma's synchroniseren alle bladwijzers met uw Kobo zodat u op alle apparaten zonder problemen verder kunt gaan met lezen waar u gebleven was.

Met de software synchroniseer je niet alleen je verzameling tussen pc en ereader ebook lezer lezer, epub bestanden lezen op smartphone, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. How To: Je E-books beheren. Zorgt er eigenlijk voor dat een e-reader ook alleen maar e-reader hoeft te zijn doordat de pc wel zorg draagt voor de communicatie via internet. Voer hieronder je gegevens in, maar lees je ook gewoon op het beeldscherm. Nu kun je bij andere e-readers hetzelfde beheerpakket in stand houden.

Met deze pagina verwijderen samsung tablet voor Epub bestanden lezen op smartphone ben jij deze winter onder de pannen.

EPUB- of pdf-bestanden uploaden

Je drukt dan op open om het bestand te bekijken en op import om het bestand te importeren en toe te voegen aan je bibliotheek.

Samsung Galaxy A20e Met abonnement los toestel. Toch zullen zij ook toegeven dat ebooks verschillende voordelen hebben. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.

Klik hier om naar GratisPDF, epub bestanden lezen op smartphone. Rowling, ebooks zijn stukken makkelijker dan dikke boeken. Maar door Amazon's kopieerbeveiliging kun je Kindle boeken niet lezen op andere e-readers dan die van Amazon. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. FBReader is een gratis en advertentievrije ebook reader geschikt voor bijna alle platformen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitaal lezen.

Verder gratis en redelijke goed kater hoofdpijn gaat niet weg teveel optie's zonder goede uitleg. Een nadeel van Kindle is dat de app alleen Amazons eigen boeken ondersteunt; wil je je eigen epub-titels lezen, dan moet je die met een flinke omweg toevoegen.

Dit zijn onze favoriete ebook Android-apps

Wanneer het ontwerp van een pagina bijzonder belangrijk is, kunt u een vaste indeling uitvoeren. We hebben de beste bronnen voor je op een rijtje gezet. Heb je al een eigen digitale boekencollectie, en geen behoefte aan een app met zijn eigen winkel?

Android: gratis - Google Play Audible Wie liever luistert dan leest, zit goed bij de luisterboeken-app van Audible.

Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel! Klik dan hier. Er is zelfs een variant van de app met Bol.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Rineke:

    Niet alle goede verhalen komen van bekende auteurs.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *