Restaurant abel rhoon afgebrand

Datum van publicatie: 09.10.2019

B arendrecht NU Alle actualiteiten in en om Barendrecht. Tragedie voor alle betrokkenen en een verlies voor de omwonenden… brand rijnmond albrandswaard pic. Remco en Sigrid hebben inmiddels vele honderden steunbetuigingen ontvangen.

Eén woning werd verwoest door het vuur. Tekst gaat door onder de foto. Deze kunnen met water en zeep worden verwijderd. Artikel delen. Tragedie voor alle betrokkenen en een verlies voor de omwonenden… brand rijnmond albrandswaard pic.

Blijf ingelogd. Hooibalen in brand langs de Korte Koedoodsedijk Donderdag 18 juli. In het restaurant waren meerdere knallen te horen nadat een aantal gasflessen ontplofte, meldde de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Door ontploffende gasflessen waren enkele harde knallen te horen.

Grote brand De grote restaurant abel rhoon afgebrand brand was en is in de omgeving te ruiken.

Ik hoop dat ik die mensen een hart onder de riem kan steken door zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het voelde daar echt als thuis.
 • Inmiddels is dat aantal verzesvoudigd en hebben de horecaondernemers ook een tweede restaurant, Tasman in Rhoon.
 • Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.

Hierdoor zijn wij op dit moment niet bereikbaar. Die blijkt van Remco en Sigrid te zijn. Schrijf je  hier  gratis in! Wie last heeft van stankoverlast, wordt door de veiligheidsregio aangeraden om de ramen en deuren te sluiten. Tekst gaat door onder de foto. In de omgeving van de brand zijn roetdeeltjes neergekomen.

 • Of log in met je e-mailadres.
 • Ook had hij een flinke hoeveelheid xtc-pillen én een schroevendraaier op zak. Maak een profiel aan!

Het houten pand aan de Albrandswaardsedijk had geen schijn van kans en brandde volledig af. De brandweer is voorlopig nog bezig met nablussen. Het is nog niet bekend of er sprake is van brandstichting. Gerelateerd nieuws. Redactie Foto's insturen Informatie insturen.

JavaScript is Uitgeschakeld!

Toon en Verberg Laat zien. Door ontploffende gasflessen waren enkele harde knallen te horen. Op de mededeling op Facebook reageren gasten massaal met persoonlijke herinneringen aan restaurant Abel.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam. Brandweerlieden hebben vier bewoners en een kat in veiligheid gebracht. Meetploegen van de brandweer hebben de afgelopen uren controles restaurant abel rhoon afgebrand in het gebied rond de brand. Brw Albrandswaard on Twitter Onze meetploeg is de effecten in kaart aan het brengen. Restaurant abel uit rhoon volledig afgebrand.

Brand bij restaurant Amarone op Meent

De eigenaren van Abel hebben hun gasten met een bericht op sociale media op de hoogte gesteld van de brand. Priscilla Dierckx is een doneeractie begonnen voor de getroffen ondernemers. Deze kunnen met water en  zeep worden verwijderd, laat de veiligheidsregio weten.

Grote brand De grote uitslaande brand was en is in de omgeving te ruiken. Het echtpaar begon met een team van ongeveer vijftien medewerkers.

 • Hooibalen in brand langs de Korte Koedoodsedijk Donderdag 18 juli
 • Informatie insturen.
 • Artikel delen.
 • Maar voor nu kracht en sterkte.

Maar voor nu kracht tony bennett amy winehouse body and sou sterkte?

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken. Het werd een groot succes. Tragedie voor alle betrokkenen en een restaurant abel rhoon afgebrand voor de omwonenden… brand rijnmond albrandswaard pic. Grote brand De grote uitslaande brand was en is in de omgeving te ruiken.

Dierckx trouwde vorig jaar in de koepel van het restaurant. Rond 8. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Twee Rotterdam­se agenten bestraft na ‘ontoelaat­baar gedrag’ bij huiszoe­king

Tragedie voor alle betrokkenen en een verlies voor de omwonenden… brand rijnmond albrandswaard pic. Een ander reageert opgelucht op het feit dat de twee horecaondernemers niet gewond zijn geraakt door de brand: ,,Gelukkig zijn jullie ongedeerd en hebben jullie elkaar. Dashcam video: Automobilist ramt informatiezuil van Gemeente Barendrecht aan de Heulweg Maandag 19 augustus

Het voelde daar echt als thuis. Wij vertrouwen op uw begrip. Toon en Verberg Laat zien.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shayenne:

  Omdat het restaurant niet meer te redden was, probeerde de brandweer te voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar twee naastgelegen woningen.

  Antwoord
 2. Tubâ:

  Remco en Sigrid Abel openden hun restaurant in

  Antwoord
 3. Elle:

  Informatie insturen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *