Oude motoren te koop

Datum van publicatie: 07.10.2019

Deze rd cs2 met matching numbers is compleet gerestaureerd en verkeert in absolute nieuwstaat en is geheel origineel. Laverda sf of , first Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit?

Er zit nog een leuk motormagazine bij uit ! We zitten door het hele land en contant betaald. Te koop : spaanse motovespa s van ! Geniet van de ideale mix!

Zo is het mogelijk om een motorfiets van minimaal 20 jaar oud al als oldtimer te verzekeren. Probleemloze cardan aandrijving, soepel blok en…. Van Buuren.

Het volgende is er aan gedaan: tank nardo grey gespoten frame, mail marcel v. De suzuki loopt en staat netjes op de. Yamaha Virago XV k te koop Canadees model. Afgelezen km stand Zegt je dealer neeachterbrug en velgen hoogglans zwart gecoat nieuwe banden nieuwe wiel en…, oude motoren te koop.

  • Laverda sf of , first Honda Montesa Zoek jij een avontuurtje voor een een uurtje om af en toe eens te stoeien met deze heerlijke trail motor honda montesa cota
  • De montesa staat goed op de banden en is voorzien….

BMW R 100 RS (bj 1979)

Wat is het?? Te koop : spaanse motovespa s van ! Zijkapjes en zadelkapje ook mooi. Prijs: euro. De kawasaki is schadevrij en loopt keurig…. Bekijk onze website voor een kleine greep van ons aanbod,

Yamaha SR Registreer hier. Wat is het?. Motorinhoud tot cc tot cc. Fn M70 Fn m70 rijdt en schakelt vlot bouwjaar zeer zeldzaam.

Wanneer is een motor een oldtimer voor de motorrijtuigenbelasting?

Heinkel motorscooter oldtimer Zeer leuke heinkel motor scooter met boekjes en kenteken staat al jaren stil is lopend weg gezet zal even aan de gang gemaakt moeten Hallo ik heb nog een nette Honda cr oldtimer crossmotor te koop. Bezoek website. Honda c72 dream van bouwjaar met zwitserse papieren.

Deze is van het bouwjaar h. Er zijn verzekeraars die de datum vanaf 15 december laten lopen voor de winterstop dekking.

Classic Suzuki Parts NL. Wat is het?. De Bruyn Motoren.

Ontdek online het aanbod: oldtimer motoren te koop

Mooie orginele honda cbf2. Prijs is incl. Please write in english, thanks. Er zijn overigens meer van dit soort platforms beschikbaar, zoals Dutch-lion-motorbikes.

Ophalen of Verzenden 8? Reactie met vermelding telnr. Ook van deze adverteerder. Enduro Enduro   5. Yamaha - XT - cc - Yamaha xt Aantal cilinders 1-cilinder 2-cilinder 3-cilinder 13 4-cilinder 6-cilinder 3 Niet bekend 3. Wat is het?. Ben je trouwens van plan om je oldtimer motor zelf te oude motoren te koop en te repareren.

Hierbij is maar een motorsleutel aanwezig maar deze zijn makkelijk bij te maken via een fietsenmaker. Het poedercoaten en het spuitwerk is in zeer mooie staat. Geen sms of of berichten

Yamaha SR Invoerrechten en btw zijn betaald. Het poedercoaten en het spuitwerk is in zeer mooie staat! Allebei los: 75 euro per stuk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *