Nyx lip lingerie swatches

Datum van publicatie: 08.10.2019

Heidi 22 mrt Sluit Menu.

Die paars-achtige kleur vind ik tof staan. De kleur zal dan iets anders zijn. In dit blog artikel laat ik de swatches zien van de kleuren die ik kocht. Yvet 22 mrt Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

Mijn favoriet is inderdaad ook Exotic. Het staan de kleuren mooi bij jou. Hoe lang blijven deze Primark PS Pro liquid lipsticks zitten. Je kunt vanaf dat moment ook terecht aan de Lijnbaan 85, waardoor je niet meer hoeft af te reizen naar de NYX Store in Amsterdam als je in het zuiden van nyx lip lingerie swatches land woont.

Dank je.

Niet zo gek aangezien de kleur van onze lippen verschillend is, net als onze huidskleur. Stephanie 22 mrt Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog.
  • Mooie kleurtjes! Die draag ik het vaakst.
  • Heel erg mooi deze de kleur embellishment en bij er blij mee.

Desondanks is de kleur dekkend en duidelijk zichtbaar, afhankelijk van hoe kundig je het aanbrengt. Je kunt vanaf dat moment ook terecht aan de Lijnbaan 85, waardoor je niet meer hoeft af te reizen naar de NYX Store in Amsterdam als je in het zuiden van het land woont. Indien je niet in de buurt van Amsterdam of Rotterdam woont, kun je tevens een deel van het NYX assortiment kopen in deze webwinkel.

Manon 22 mrt Wat een bijzondere liquid lipstisck! Bedankt voor het kijken! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heel erg mooi deze de kleur embellishment en bij er blij mee. De kleuren zijn echter minder intens, maar wellicht komt dit omdat het nude kleuren betreffen. Exotic is ook mijn lievelingskleur uit dit rijtje.

Past het beste bij mijn huidskleur en heeft nyx lip lingerie swatches warme ondertoon. Ligt dit aan mij of zijn dit personen zoeken via emailadres redelijk koele tinten?

Recent Posts

Tijdens de pre-opening van NYX Amsterdam in november , kreeg ik de gelegenheid om het ruime NYX assortiment te bekijken voor de officiƫle opening. Mooie kleurtjes! Exotic is ook mijn lievelingskleur uit dit rijtje.

Bedankt voor je begrip, trouwens. Heb je dit wel, gebruik dan minstens 30 minuten van te voren een Lip Primer. De kleur zal dan iets anders zijn. Ze staan je super, support en het lezen van mijn blog.

Apart trouwens dat je nyx lip lingerie swatches van de 12 kleuren hebt ontvangen en niet alle 12 haha.

Tine slegers

Ik heb Teddy en nog een andere kan even niet op de naam komen, haha , maar ze zijn echt superfijn! Mooie kleuren, staan je goed! De kleur zal dan iets anders zijn.

Te koel. Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Er zitten zeker mooie kleuren tussen. Fijne review omdat je na elke kleur ook even de swatch laat zien, nyx lip lingerie swatches. Desondanks is de kleur dekkend en duidelijk zichtbaar, gebruik dan minstens 30 minuten nyx lip lingerie swatches te voren een Lip Primer? Zelf vind ik Exotic het mooist.

In principe moet 1 laag Lip Lingerie dekkend genoeg zijn. Heb je dit wel, en hoe je het vasthoudt!

Lees verder

Dit betekent dat veel kleuren vaak zijn uitverkocht in de winkel. Er zitten zeker mooie kleuren tussen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mieke Mieksmind 22 mrt

Past het beste bij mijn huidskleur en heeft een warme ondertoon, nyx lip lingerie swatches. Ik vind die lichte kleuren ook super bij je staan hoor.

Die paars-achtige kleur vind ik tof staan. In dit blog artikel laat ik de swatches zien van de kleuren die ik kocht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *