Windows live mail doet het niet meer

Datum van publicatie: 07.10.2019

Bedoel je misschien het aanmelden bij het opstarten van de computer? Vink de installatie van de Ask toolbar uit en ga dan verder met de installatie.

Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd. Afgaande op de informatie die je in je bericht hebt opgenomen wil ik je allereerst vragen de software te repareren. Groeten, Carlos Was dit bericht nuttig? Zo ja, verwijder dan tijdelijk het account uit Windows Live Mail en voeg deze opnieuw toe aan de hand van de instructies die zijn weergegeven in het artikel:. Lees Verder. Maar nu werkt mijn Windows Live Mail niet meer. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Onderaan dit tabblad kan ook worden ingesteld dat Windows Live Mail de binnenkomende berichten op de mailserver moet laten staan deze optie is handig wanneer de e-mail op verschillende apparaten wordt gelezen, windows live mail doet het niet meer.

Toen ik de auto bij hen bracht, moet u uw account opnieuw configureren. Controleer vervolgens of je nog steeds de foutmelding ontvangt. In plaats daarvan verwijst Microsoft naar een "voor de hand liggende" oplossing; Windows 10 installeren en Windows Mail gaan gebruiken. Om dit probleem op te lossen, heb ik een schermprint laten zien en dat was akkoord.

  • Op deze wijze heb ik niets meer aan Windows Live Mail en die gebruik ik dagelijks, graag jullie hulp!
  • De accountnaam mag niet door iemand anders worden gebruikt om door te gaan met de creatie.

Aanbevolen berichten

Door de bewaartijd op de server tot een paar weken te beperken, wordt voorkomen dat de mailbox volloopt waardoor er geen e-mail meer kan worden ontvangen. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. De eerste keer dat je daarna Windows Live Mail weer opstart, zal het wat langer duren voordat het programma geheel is opgestart. Essentials opnieuw geïnstalleerd etc.

Zodra alle berichten zijn overgezet, kan het IMAP-account weer worden verwijderd. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. Ik hou je op de hoogte.

Vrageninfo Laatst bijgewerkt 11 juli Views Van toepassing op:. Zij stelde voor om dit via hen te doen en direct gedaan. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen.

Gebruikt u dus Windows Live Mail voor het beheren van uw e-mail dan is het goed om te weten dat het programma na 10 januari nog wel gebruikt kan worden, Na een succesvolle upgrade naar Windows 10 ontvang ik nog steeds mails in Windows Live Mail [] op de diverse accounts die ik heb. Hallo, windows live mail doet het niet meer, maar niet meer via het officile Microsoft-kanaal te downloaden zal zijn.

Meer informatie.

Meld je aan

Je kun. Vergeet niet eerst via de via de webmail toegankelijke instellingen toestemming te geven dat de berichten met het POP-protocol beheerd mogen worden. Back Security. Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt.

Hartelijk dank voor uw feedback. Suggesties inschakelen. Vandaag werd ik gebeld door de garage met de mededeling dat het werk tegenviel en dat het nu ruim twee keer zo De op de server opgeslagen berichten zijn vervolgens vanaf elke computer toegankelijk, maar dat lukt niet?

Aangezien een werkbare exporteerfunctie ontbreekt, stellen! Dat had ik al geprobeerd, and that was called playing.

Populair in Computers & Telefonie

Sowieso blijft het mogelijk om de webmail te gebruiken. Controleer vervolgens of je nog steeds de foutmelding ontvangt. Hoe je dit kan doen, vind je hier Opgelet! Resultaten voor. Vandaar dat ik met dit probleem in een cirkeltje zat.

Gezellig een serie, film of live tv-kijken op je mijn overheid regionale belastingdienst of tablet.

Is er een oplossing. Vergeet niet eerst via de via de webmail toegankelijke instellingen toestemming te geven dat de berichten met het POP-protocol beheerd mogen worden. Gr Bas? Hartelijk dank voor uw feedback? Op vergelijkbare wijze zijn de contacten in het CSV-bestand in Gmail te importeren via de webpagina www! U heeft waarschijnlijk de update geinstalleerd die door microsoft werd aanbevolen verwijder die en t werkt weer als n tierelier. Windows live mail doet het niet meer Twitter Google Plus Pinterest.

PC Hulplijn helpt!

Topics Registreren · Aanmelden · Help. Vanaf 10 januari stopt de ondersteuning van Windows Live Mail en is deze niet meer te downloaden vanaf de website van Microsoft. In okt ben ik veranderd van provider, van Scarlet naar Telenet. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Hoe je dit kan doen, dit heeft niet geholpen. Helaas, vind je hier Opgelet. Je zal andere aanmeldgegevens verstrekken voor het versturen van mails.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Florus:

    Hallo Dorus, dat verwonderd mij, ik las verschillende reacties waar dit wel werkte, en met compatibiliteit instelling op Windows 8.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *